Rożnie z tym bywa.Zależy jaka to częśc ale orginały też bywają tanie.
Pozwole sobie wkleić zdjęcia Passka
Mam nadzieje,że nikt mnie nie zamorduje :roll:
I powiem wam jeszcze,że zawsze wkurzało mnie udawadnianie wyższości czy To VW nad BMW czy VW nad Polonezem
Prawie każde auto jest dobre i wdzięczne jeśli się o nie dba chociaż w minimalnym stopniu.I owszem bardzo mnie denerwuje kiedy ktoś mi mówi "Polonezem jeździsz?Przecież to się do niczego nie nadaje" itd i wysuwa swoje bezpodstawne i głupie arguementy
I niestety większość ludzi którzy mają złe zdanie o Poldkach nigdy ich nie mieli albo mieli te Borki któym powiedzmy sobie szczerze trzebabyło poświęcić troche więcej czasu.Zwłaszcza hamulcom :twisted: Wiem to z autposji
Ale w prawie równym stopniu wkurza mnie jak ktoś mówi,że Volkswageny,Beemki inne niemieckie czy zachodnie sie rozpadają,są rozklekotane,psują się i wogóle są be bo są z Niemiec.
To świadczy moim zdaniem tylko o kompletnej niewiedzy osoby tak się wypowiadającej.
To nie wina danego auta,że wozi sie nim jakiś burak i na drodze udowadnia nam,że jest fajnieszy i szybszy a my jesteśmy dnem bo mamy Poloneza -;- Zajeżdżając nam droge,wymuszając pierszeństwo i tak dalej można by wymieniać.Tak samo nie jest winą auta to,że trafia do POLACZKA,handlarzyny i oszusta któy potem wciska kit nowemu nabywcy.A z drugiej strony NIE BRONIĄC W ŻADNYM STOPNIU HANDLARZY to polacy szukają 10 letniego diesla w stanie idealnym z przebiegiem poniżej 200tyś km koniecznie i najlepiej jak najtaniej.Po części my sami jesteśmy sobie winni.Bo tak jak pisałem wcześniej większość aut wykręca bez problemu przebiegi rzędu 300tyś km a Niemieckie nawet i dwa razy tyle.No ale taka mentalność Polaka.Cóż zrobić
Dlatego jak już ktoś chce wieszać psy na innych markach to niech najpierw pomyśli czy auto samo się prowadzi czy może ma kierowce cierpiącego na jakieś kompleksy rajdowca - tunera
I tak na zakończenie chciałem powiedzieć,że nikogo absolutnie w tym wątku się nie czepiam ani nic z podobynych rzeczy
chciałem tylko napisać to co już od jakiegoś czasu mnie nurtowało a ten wątek wydał mi się do tego dobrym miejscem.Mam nadzieje,że nikogo nie uraziłem
KU chwale FSO!