Cycu, widzisz, blos działa na troszeczkę innej zasadzie, tam jest bardziej wykorzystywane zjawisko zasysania przes strumień powietrza, w mikserze tez to występuje ale nie w takim stopniu

co do szczycenia sie ze nie jeździł na benzynie, czy ja się gdzies pluje że mi na benie nie chce chodzić?? chodzi i to cacy, a gaźnik warto od czasu do czasu przepłukać żeby sie nalot nie robił, a co do pytań czemu na benzynie nie łapie, hmm, ajk dla mnie to trochę głupie pytania, choć rozumie ze nie każdy musi mieć tyle pojecia o samochodach, dla mnie jak na benzynie nie łąpie to albo padnieta pompa paliwa, albo poadnieta instalacja elektryczna, albo zapchane dysze/filtr, albo zajechane wtryski, ewentualnie sygnały sterujace do wtrysków nie dochodzą ale tam juz przyczyn moze byc wiecej i to na tyle

a jesli duzo poldek wpierdziela to prosta sparawa, looknać na licznik, pomyslec jak byłu używany, jak pzrebieg mały a wiem że prawdziwy to szuakm przyczyn gdzie indziej (wadliwie wyregulowane etc., zawsze jeszczze sie może trafić walniety pierscień z czym sie juz spotakłem :wink: )