Hehe, masz troszke przechlapane ale towszystko przez te strae mochery, ja mialem tak samo, parkowalem sobie na parkingu miedzy kamienicami jak jezdzilem do szkoly, auto stalo tam calymi dniami przez ok tydzien nikomu nic nie przeszkadzalo, az nagle pieknego pochmurnego zimnego i deszczowego dnia wysiadam a tam jakas mocher do mnie z morda z okna ze mam wziac auto bo zadzwoni po policje, ja mowie, ze nie wezme bo mi wolno tu parkowac a ona ze caly czas alarm wyje jej przed oknem i ze mi odcholuja auto ja do niej nie mam alarmu i niech pilnuje wlasnego nosa zamknalem auto i odszedlem nie sluchajac narzekan starej znudzonej zyciem, nie majacej wlasnych spraw tylko interesujacej sie innymi osobami szukajacej sposobu na uprzykrzenie zycia innym obywatelom ktora w niedziele bedzie siedziec w pierwszej lawce w kosciele. Tak ze widze ze nie tylko w Krk sa tacy ludzie, ja ich poprostu olewam z gory na dol i traktuje jak powietrze bo nie warto tracic zdrowia na klotnie z kims kto jest niezrownowazony psychicznie.