Autor Wątek: fotorelacja z monster garage(dużo zdjęć)  (Przeczytany 116908 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

fotorelacja z monster garage(dużo zdjęć)
« Odpowiedź #120 dnia: Luty 17, 2007, 12:30:43 pm »

Mlody_dnb

• Gość
ja to pieprze ja pierdole stary

[ Dodano: 2007-02-25, 23:50 ]
Dzisiaj z DAVITEM i nie doknca nam znanych osob na tylnym siedzeniu bo wiozlem daleka chyba przyszla swoja rodzine bo to od strony dziewczyny.Wlatywalismy do TURKU jechalismy w strone ŁODZI nagle widze patrze i oczom nie wierze jedzie za mna oznakowana polonia i mruga swiatlami zebym zjechal pomyslalem moze chca mnie wyprzedzic bo kawa stygnie w barze.A TEN "ch*"J ZASWIECIL MARCHEWECZKA  to stanolem podszedł i sie zaczelo  pan wysiadzie z auta nasluchalem sie jakiz to mam niezgodny samochod z przepisami wymienil      wystajace kola   brak zderzakow   szukal gasnicy    trojkata kazal mi ale mi sie niechcialo i mu to powiedzialem   WKURZYŁ SIE  sprawdzal numery tabliczke znamionowa   NIE ZAUWAZYŁ DWOJKI OD FORDA CIEC   zajrzał tez do radia cb pytał sie do ilu jest watow to sie zasmialem :mrgreen:
A najlepiej bylo jak spytal gdzie pan pracuje   a ja na to      na stacji kontroli pojazdow nastala cisza a pozniej czy ma pan uprawnieina diagnosty    odpowiedzialem ze to moja sprawa mam czy niemam jest pan nieuprzejmy wobec mnie wiec ja tez niebede.

Dzieki DAVIDOWI ktory ciezko polewał jak otwierali maske i sprawdzali numery to podniesli mi mandat o stowe dostalem dwie i zabrali dowod za brak zderzakow  chcialem zeby wpisali tez te kola wystajace ale jak mu powiedzialem zeby wpisal to powiedzial ze niebede mu mowil co ma robic  :P

Nie trafiłem na gorszych

« Odpowiedź #121 dnia: Luty 26, 2007, 00:05:13 am »

Offline davit

• Sympatyk
Taa akcja była niezła na początku uciekaliśmy ale po sprawdzeniu w notatkach pilota że nie ma innej drogi i po uwzględnieniu warunków panujących na drodze stwierdziliśmy że lepiej sie oddać w ręce przedstawicieli władzy wykonawczej, odrazu po zatrzymaniu nie byli za bardzo kulturalni. Szkoda tylko że zapomnieliśmy o flumerze, wtedy by było fajnie jak by im sie zdeżaczek w polnii przypalił ciekawe jakie by mieli miny. Zapomnieliśmy też że mamy takie fajne okulary jak stępień z 13 posterunku bo bym je wtedy założył i dopiero by był kompletny polew choć i tak było mi ciężko utrzymać powage mam nadzieje że mi młody wybaczysz ten szyderczy śmiech ze stróżów prawa ja naprawde tego nie chciałem, wybacz mi. :D

[ Dodano: 2007-02-26, 00:09 ]
aha może ktoś rozszyfruje do końca co jest dokładnie napisane na tym mandacie
Fiat 125p DOHC
Audi S4 C4 2.2 turbo

Chciałbym umrzeć tak jak mój dziadek w kapciach przed telewizorem a nie tak jak jego pasażerowie krzycząc.

« Odpowiedź #122 dnia: Luty 26, 2007, 04:43:28 am »

Offline Elwood#1887

• Moderator
  • Wujek Samo Zlo
Jezeli chodzi o te charakter pisma rodem z podstawówki  to powód zatrzymania to brak tylniego i przedniego zderzaka :) tych kulfonów na dole nie potrafie rozszyfrowac. Szkoda ze zapomnieliscie o flamerze  :P
Obecny park maszynowy :
Ford Granada 4.0 '82 "No replacement for displacement "
BMW E36 323ti  '98 No LPG
BMW E82 125i   '10 "Ferrero Rocher Złoty Miesiąc"& No LPG

« Odpowiedź #123 dnia: Luty 26, 2007, 08:34:15 am »

Offline Van

• Sympatyk
    • LANOS 00 1.4 16v
A gaziu nie znalezli ?? Ty to masz farta. Swego czasu gdzieś na F&F pisali ze przepis posiadania zderzaków jest tylko w autach pod które coś może wjechać, nawet tam kodeks zacytowali, czyżby się to zmieniło ??
Strach tam do was normalnie jechać
Ale że Cieć forda od ohv nie odróznił to już ubaw :D
Ten silnik 40 lat w tym kraju już jezdzi w ilosciach milionowych a ten nie wie jak wygląda :D

« Odpowiedź #124 dnia: Luty 26, 2007, 15:35:57 pm »

Offline Elwood#1887

• Moderator
  • Wujek Samo Zlo
Cytat: "Van#1860"
A gaziu nie znalezli ??

Jak gaz jest legal to co mieli szukac  ?
Obecny park maszynowy :

« Odpowiedź #125 dnia: Luty 26, 2007, 18:43:42 pm »

Mlody_dnb

• Gość
nie slusznie zabrali mi dowod w WARUNKACH TECHNICZNYCH NAPISANE jest

4. Pojazd, którego zwis tylny jest większy niż 600 mm i wzniesiony nad powierzchnię jezdni więcej niż 700 mm przy zachowanej masie własnej, powinien być wyposażony w tylny zderzak lub urządzenie ochronne, zabezpieczające przed wjechaniem pod niego innego pojazdu, odpowiadające warunkom określonym w ust. 1 oraz następującym warunkom:

moj jest o wiele nizszy    :P

« Odpowiedź #126 dnia: Luty 27, 2007, 09:38:04 am »

Mlody_dnb

• Gość
patrzac w ten sposob to fiat dostal homologacje na kolach 13 z oponami D124 debicy a ja sobie zalozylem 14 MICHELINA to tez mi moga dowod zabrac ??   w warunkch technicznych niema nic napisane o homolagacji z jaka auto wychodzilo z fabryki
Sprobowac moge nic nie trace !

[ Dodano: 2007-02-27, 09:44 ]
ON JEST TAKI ŁADNY BEZ ZDERZAKOW

« Odpowiedź #127 dnia: Luty 27, 2007, 11:43:05 am »

Offline Senn#1869

• Klubowicz
    • Polonez 1500C Rover 820Si MG ZS180
To fakt, Bandzior jest piekny. Widze jakas Lodzka mode na montowanie anteny :)
Były: C+1.4 K16 DOHC C1.6 K16 DOHC C+1.8 K16 DOHC Jest Polonez 1500C
Rover 820Si LPG
MG ZS180 PB
Renault Espace IV Pb

« Odpowiedź #128 dnia: Luty 27, 2007, 19:30:11 pm »

Łyku

• Gość
rozszyfrowalem to starannie wykaligrafowane pismo pana wladzy ( to chyba byl ten co umie czytac :P )

"....(nie moge rozszyfrowac - chyba >>dopuszczenie<<)...pojazdu nienalezycie wyposazonego w wymagane urzadzenia i przyrzady. art 96 par 1 pkt 5 KW"

jesli tam jest napisane to co mnie sie wydaje, ze jest napisane, to znaczy ze... kazdy debil moze zostac psem :P :D

jak mi to wczoraj Dawid opowiadal to sie troche usmialem :P
 a jak mi powiedzial ze zagladalipod maske celem sprawdzenia Nru i nie poznali ze silnik ni epasuej, to sie nie dziwie czemu mlody dostal 100 wiecej :D :) :P, jakbym tam byl to by bylo 300  :mrgreen:  :twisted:

« Odpowiedź #129 dnia: Luty 27, 2007, 20:50:30 pm »

Mlody_dnb

• Gość
Masz racje łyku napisane jest dokladnie tak jak napisales !    a   ja dzisiaj za pomoca mojego kierownika napisalem pismo i jutro je wysle do sadu grockiego w TURKU jesli sad rozpatrzy ja pozytywnie to pisze do komendanta tamtego burdelu :mrgreen:  :mrgreen:  ja ich naucze szacunku dla przyjezdnych ale turek bede musial omijac

« Odpowiedź #130 dnia: Luty 27, 2007, 20:54:46 pm »

Offline Elwood#1887

• Moderator
  • Wujek Samo Zlo
Cytat: "Mlody_dnb"
turek bede musial omijac

Nie tylko ty  :wink:
Obecny park maszynowy :

« Odpowiedź #131 dnia: Luty 27, 2007, 20:59:14 pm »

Offline davit

• Sympatyk
Mlody_dnb, pojedziemy moim teraz do Turku :D  :D

[ Dodano: 2007-02-27, 21:00 ]
a szacunku to ich trzeba nauczyć bo wogule go nie mieli
Fiat 125p DOHC
Audi S4 C4 2.2 turbo

Chciałbym umrzeć tak jak mój dziadek w kapciach przed telewizorem a nie tak jak jego pasażerowie krzycząc.

« Odpowiedź #132 dnia: Luty 28, 2007, 09:20:27 am »

Offline Senn#1869

• Klubowicz
Panowie smiem twierdzic ze zdeczka przeginacie. Jak ma Was policjant szanowac jak smiejecie mu sie prosto w twarz. Ja na jego miejscu dowlail bym pincet i juz zaden by sie nie zasmial nastepnym razem :)
Rover 820Si LPG
MG ZS180 PB
Renault Espace IV Pb

« Odpowiedź #133 dnia: Luty 28, 2007, 11:38:48 am »

Offline davit

• Sympatyk
Senn#1869, nikt sie nie śmiał na początku, dopiero potem jak zaczęli szukać czego by sie czepić to zacząłem sie śmiać ale nie prosto w twarz bo ja siedziałem w samochodzie, z twojej wypowiedzi wynika że nie mam prawa sie śmiać, podejżewam że jak byś jechał z nami to byś sie wcale innaczej nie zachował, mimo naszego zachowania policjant nie miał prawa używać niecenzuralnych słów i grozić nam lawetą cyt: " zaraz zadzwonimy po lawete i  
zcholują ci tego złoma i będziesz zap.......... z buta do domu" a te słowa padły zanim ja zacząłem sie śmiać więc nie pisz mi że troche przeginamy.
Fiat 125p DOHC
Audi S4 C4 2.2 turbo

« Odpowiedź #134 dnia: Luty 28, 2007, 11:58:27 am »

Offline Senn#1869

• Klubowicz
davit, nie znam sprawy dokladnie, ale z wczesniejszych wypowiedzi mozna bylo wysnuc wniosek ze szydziliscie z gliniarzy. Nie wiedzialem ze oni prowokowali. Poza tym jak ten fragles na tak ladnego fiacika powiedzial zlom to sam bym sie wkurzyl :)
Rover 820Si LPG
MG ZS180 PB
Renault Espace IV Pb

« Odpowiedź #135 dnia: Marzec 01, 2007, 16:24:24 pm »

Mlody_dnb

• Gość
dzis rano poszlo pismo ! trzeba czekac . zobaczymy co odpisze sad !

« Odpowiedź #136 dnia: Marzec 03, 2007, 15:12:10 pm »

Łyku

• Gość
dobrze ze pofatygowales sie do mnie na poczte bo na niepodpisaną skarge to by chyba nie odpowiedzieli :P :D :)

a ja juz licze godziny ktore pozostaly mnie i czarnuchowi :(  swoje przeszedl, troche przezyl, ale milo go bede wspominal :( ;(

....serce mnie sie kraje  :evil:

« Odpowiedź #137 dnia: Marzec 03, 2007, 16:49:18 pm »

Offline davit

• Sympatyk
Taa żebyście widzieli jak łyku w nocy opróżniał bagażnik, aż Policja sie zainteresowała
Fiat 125p DOHC
Audi S4 C4 2.2 turbo

« Odpowiedź #138 dnia: Marzec 04, 2007, 18:08:53 pm »

Łyku

• Gość
gdybys tak glosniej krzyczal to i wami  by sie zainteresowali :P

« Odpowiedź #139 dnia: Marzec 04, 2007, 23:31:14 pm »

Offline Elwood#1887

• Moderator
  • Wujek Samo Zlo
Mam juz wiekszosc materialów do draw-thru- teraz to tylko skrecic w działajaca całosc  :)
Obecny park maszynowy :