spoko przeciez sa hamulce ale tylko z przodu ! po miescie szybko nie jezdze choć czasami jest ciezko tak jak naprzykład dzisiaj gosciu w nowym Transicie chciał sie wcisnac z lewego pasa ale jakos mu nieposzło bo jak wrzucałem 3 to był juz z tyłu na bagazniku i musiał wjechac za mnie.Zimoweczki juz z przodu naciagniete a dwie pozostałe czekaja na felgi od tracka.A co do tesco to było fajnie i czasami trudno powstrzymac sie od otworzenia drugiej przepustnincy bo tak naprawde dopiero wtedy zaczyna sie cała zabawa :mrgreen: :mrgreen: i ten dzwiek :mrgreen: :mrgreen: warto było zainwestowac kupe kasy choc auto nie jest jeszcze skonczone na gotowo , jak tylko zrobia mi w pracy ogrzewanie i bede mial cieplo na hali to bede konczył fiacika.pozdro dla wszystkich
[ Dodano: 2006-11-03, 09:04 ]a jak we wszystkich swietych moja mama wsiadła po raz pierwszy od remontu do auta i powiedziałem jej ze fotel jest nie przykrecony a po krotkiej chwili jazdy kazałem jej zlaczyc dwa kabelki ktore sa od wentylatora to chciała wysiasc i krzyczła ze jestem nienormalny jak ja moge jezdzic takim niesprawnym autem
ale przeglad wczoraj przeszło
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: