Ja tam od wspomagania dostałem od reki na zapalenie płuc bo ten co miałem zgubiłem :D - to a propos trzebnickiej - [pza tym potwierdzam opinie Piotrka - choć na tą miła Panią też nie mam złego słowa do powiedzenia.
Plac Świetago Macieja - potwierdzam słowa Piotrka - maja tam dużo rzeczy - czesto nawet duperele fabryczne i znają sie dosyć dobrze. Ceny średnio niskie do niskich
Róg Kościuszki i xxx - zaopatrzenie dst/dobre znają się średnio ceny średnie
Ul. Paczkowska - skle "grupy" AutoArt - zaopatrzenie dobre/bdb - ceny od niskich do dużych (drogie amorki) - obsługa dobra znają się dobrze - potrafią dopasować egzotyczne czujniki na wzór i nie stękają że szukac trzeba (a propos projektu długoterminowego

),
Sklep "Pod Mostem" gwarowo - czyli Plac Kromera - niezły sklepik dosyć się znają choć często jedyne co mają to rzemiosło

, ale mają plusa bo jako jedyni mieli śrubę do naciągu łożyska w tylnym moście, podczas gdy gdzie indziej usłyszałem że jest "niekupowalna", długo otwarci co ze dwa razy mi życie uratowało

Mały sklepik na placu Bema - częsci do 126 i 125 i PN - zaopatrzenie dst/dobre - Pan sie zna całkiem całkiem pomijając nowości czyli zmiany w nowszych poldkach - ceny normalne, zaopatrzenie dobre.
Aaa - ul Bardzka - dawny polmozbyt 50m ode mnie

- zaopatrzenie hmm dobre/bdb jeżeli chodzi o duperelki jakieś, gorzej z "grubszymi" częściami. Ceny wyższe średnie, miłe panie znają sie na rzeczy dobrze (oprócz PN mają też Żuka, Lublina i Stara)