przeczytałem sporo tematów ale nie znalazłem tego co mnie satysfakcjonuje, a mam taki drobny problem z zasilaniem trwał on już od jakiegoś czasu ale dzisiaj pogoda sprzyjała więc trochę się wziąłem za to w końcu. problem polega na tym że samochód nie równo jeździ na benzynie, po nagłym dodaniu gazu na benzynie strzelił mi w dolot, kupiłem zestaw naprawczy gaźnika czyli dysze i takie tam i zmieniłem już jakiś czas temu, i jeszcze zaraz po odpaleniu zimnego silnika na ssaniu chodzi dobrze a po chwili zaczyna chodzić jak Star czyli bardzo nie równo, podczas jazdy troszkę przerywa dopiero po wduszeniu gazu w podłogę się zbiera ale V-max to 150km/h i to z wielkim bólem, czy to trzeba wyregulować czy co z tym zrobić?
? i na gazie mam podobny problem tez od dawna a więc samochód przerywa, tak jakby go zalewało, wduszę w podłogę to się po chwili zbiera, czasami strzela w dolot, czasami dobrze jedzie a czasami źle, zawory wyregulowałem, zapłon ustawiłem lampą stroboskopową na 10 stopni, wymieniłem filtr powietrza i paliwa, świece, przewody, kopułkę, palec. Odma puszczona pod samochód po to żeby miał więcej zimnego powietrza, nic nie wyrzuca, wąż czysty, ciśnienie na cylindrach po 12,5 atm, pomóżcie mi z tym a i jeszcze jedno silnik na biegu jałowym kręci się do 6000 rpm a podczas jazdy do 5000 z kawałkiem, co z tym jest?
?