Oglądam też zdjęcia na allegro, skrzynia wiem gdzie ma mocowanie gorzej już z silnikiem bo nie widać wydaje mi się że na dole, ale nie jestem pewien, w syrenie jest minus w tym, że silnik jest bardzo wysoko i nie jestem pewien czy miska olejowa wejdzie mi między ramę, ale tu się przytnie tam przyspawa i będzie dobrze

jeśli nie wejdzie, a nie będę chciał ruszać ramy to lekko będzie wystawał czyli maskę się lekko wytnie lub ładnie przeprofiluje, ale lepiej niech to będzie cichociemny demonik

Miejsca na większy silnik jest sporo sama komora silnika ma wymiary szer.75cm a długość prawie 85cm
Polonezy są o dziwo bardzo tanie można je spokojnie kupić za 1.5-2.0tyś. najlepiej jeszcze lekko rozbitego

Komputer jest w komorze silnika po lewej stronie, chyba to komputer bo tak wygląda, więc nie powinno być kłopotu w nowszych są już w kabinie (inne marki).
Ślijcie zdjęcia wszystkie takie jakie macie wszystko mi się przyda

By mi się przydała odległość…ach może narysuje

Więc jak ktoś kiedyś będzie pod autem to niech o mnie pamięta

Narysowałem tylni most talentu nie mam ale wiadomo o co chodzi
[ Dodano: 07 Sie 2007 15:15 ]taki też by się przydał bo jak ktoś wspomniał wał można ciąć

a silnika raczej nie, chociaż dla cekawostki dodam że kiedyś jakiś człowiek do 3cylindrowego silnika dospawał 4ty wszystko zrobił profesjonalnie auto było przystosowane do rajdu
oby nie okazało się że gałkę zmany biegów będe miał pod tynim fotelem