Senn#1869, domyslam sie, ale co mam zrobic z tymi resztkami starej uszczelki?? Chcialem bardzo drobnym papierem ja potraktowac ale nie wiem co o tym myslicie....
Bocian_s#313, nie uwierzysz, ale robie to rekoma!!!! nie ma takich gadzetow (koncowek) do wiertarek ktore maja gradacje 400,600 a co dopiero 800 lub 1000.... i ktore sa roznej grubosci i dlugosci...(sa do malych tzw. miniszlifierek, ale to sa 3cm koncowki) wiec nie pozostaje nic innego jak palec i szlifowanie w te i nazat :mrgreen: wiertarki uzywam teraz do zakonczenia czyli polerowania na polysk..... zrobilem sobie taka koncowke z filcu, ale jak palcami nie wszedzie sie dojdzie to tym tym bardziej.... ponizej fotka jak wygladaja wloty na dzis dzien.... widac miejsca gdzie bardzo ale to bardzo ciezko dotrzec nawet palcem....

:mrgreen:
ja robilem tak..... 100->180->400->600->800->1000->1500->filc... z tym ze mowie jeszcze troche zostalo polerowania filcem....
http://www.fsoptk.pl/forum2/album_page.php?pic_id=1690a palce mnie bola ze nie moge juz.... ;P no wiecie (dziewczyna zaczyna narzekac ze mam sile w palcach dla glowicy a nie dla..... Niej;P) :mrgreen:
[ Dodano: 2008-01-31, 17:37 ]Bocian_s#313, a co do cierpliwosci to ja ja mam, gorzej z rodzina i dziewczyna:P Wszystko to robie w pokoju 2,5x3,5m... dywan juz zpisalem na straty:P poprostu nie mam gdzie tego robic....