Autor Wątek: Humor II  (Przeczytany 774509 razy)

Humor II
« Odpowiedź #780 dnia: Grudzień 20, 2010, 10:20:49 am »

Offline Aron

• Sympatyk
    • `91 Caro 1.5 GLE L80, `96 Caro 1.6 GLI L122
Był sobie kiedyś facet, który poszedł do miasta żeby kupić prezeznt urodzinowy dla swojej nowej dziewczyny. Ponieważ byli ze sobą od niedawna, zdecydował się po długich przemyśleniach kupic jej parę rękawiczek - romantyczny prezent ale nie jeszcze taki bardzo osobisty. Na zakupy wybrał się z siostrą. Zdecydowali, że białe rękawiczki będą najlepsze. Siostra przy okazji kupiła dla siebie parę majteczek. Przy pakowaniu zakupów sprzedawczyni pomyliła się i zapakowane majteczki dala chłopakowi a rękawiczki jego siostrze. Chłopak od razu pobiegł na pocztę wysłać prezent swojej ukochanej i dołączył do niego następujący liścik: „Skarbie, zdecydowałem się na taki prezent bo zauważyłem, że ty żadnych nie zakładasz kiedy wychodzimy razem wieczorami. Myślałem, że ładniejsze będą długie z zamkiem ale moja siostra powiedziała że takie krótkie będą lepsze. Ona też nosi takie i mówi, że da się je szybciej zdjąć. Wiem że biały kolor szybko się brudzi ale pani sprzedawczyni pokazała mi swoje które nosi już od 3 tygodni i nie były jeszcze nic a nic zabrudzone. Poprosiłem żeby ta pani przymierzyła twoje i wyglądała w nich naprawdę super! Chciałbym je Tobie jako pierwszy założyć, ale wiem ze zanim się znowu zobaczymy, będą one przez wiele innych rak dotykane. Nie zapomnij po zdjęciu ich trochę wysuszyć bo prawdopodobnie mogą się stać wilgotne od noszenia. Pomyśl sobie ile razy w nadchodzących latach będę je całował… mam nadzieje ze założysz je dla mnie w piątek... PS, Słyszałem że ostatnio modnie jest nosić je podwinięte tak żeby futerko wystawało… Całuję. Marcin.

Humor II
« Odpowiedź #781 dnia: Grudzień 20, 2010, 17:41:09 pm »

Offline waldi919

• Sympatyk
    • Polonez Atu+ 2.0 GSI PN 81r :-)
Atu+2.0 DOHC:
Klima
4x el szyby
Webasto
el lusterka

Humor II
« Odpowiedź #782 dnia: Grudzień 20, 2010, 19:24:41 pm »

Offline waldi919

• Sympatyk
    • Polonez Atu+ 2.0 GSI PN 81r :-)
Ale gostek sie bardzo starał przy odśnieżaniu a tu ... :P
Atu+2.0 DOHC:
Klima
4x el szyby
Webasto
el lusterka

Humor II
« Odpowiedź #783 dnia: Grudzień 20, 2010, 22:14:12 pm »

Humor II
« Odpowiedź #784 dnia: Grudzień 20, 2010, 23:35:46 pm »

Offline pigini

• Sympatyk
  • Caro+/- ? 1,4 16v 1994

[ Dodano: 20 Gru 2010 23:40 ]
Wpatruj się w krzyżyk

Jeśli nie potrafisz naprawić czegoś młotkiem, masz problem natury elektrycznej.

Humor II
« Odpowiedź #785 dnia: Grudzień 21, 2010, 07:58:42 am »

Offline ujban88

• Sympatyk
    • Fiat 125p
coś jest nie tak z tym obrazkiem  :D
Moc V-ki

Humor II
« Odpowiedź #786 dnia: Grudzień 21, 2010, 15:00:02 pm »

Offline polmo

• Sympatyk
Cytuj (zaznaczone)
Wpatruj się w krzyżyk

I nie mrugaj :)

Humor II
« Odpowiedź #787 dnia: Grudzień 21, 2010, 16:26:48 pm »

Offline Piotr_T

• Sympatyk
    • Audi A6 C6
Cytuj (zaznaczone)
I nie mrugaj

dobre
Caro Plus 1.6 GLI --> 1.4 GTI 74U - był
Caro Plus 1.4 GTI 23E - był ;(
Audi A6 C6 - tatusiowóz

Humor II
« Odpowiedź #788 dnia: Grudzień 22, 2010, 02:30:17 am »

waszczo

• Gość
Przewody rozruchowe do gniazdka zapalniczki:

http://allegro.pl/nowosc-starter-rozruch-auta-przez-zapalniczke-i1340158081.html

Wykrywacz duchów:

http://www.swistak.pl/a12307633,WYKRYWACZ-DUCHOW-GHOST-SENSOR-EMF-To-nie-gra-.html

Rozważania na temat napędu antygrawitacyjnego:

Rektor:
1. Bierzemy kota (nie za starego)
2. Przygotowujemy pajdę chleba (nie musi być świeży, raczej nie bułka)
3. Smarujemy pajdę masłem (nie margaryną) może być grubo
4. Przywiązujemy pajdę do kota
Ważne: pajda musi znajdować się na grzbiecie kota, częścią suchą stykać się z jego grzbietem
5. Całość zrzucamy z wysokiego drzewa, ewentualnie balkonu.

Wnioski:
A. Kot zawsze spada na cztery łapy.
B. Posmarowana kromka chleba spada zawsze masłem na dół
Napęd antygrawitacyjny gotowy.

Tydzień później:
Drogi kolego P.
ponieważ do testów używam sporych rozmiarów kocura , zakupiłem chleb okrągły, aby pajda była stosunkowo jak największa i użyłem masła xxx, aby efekt był jak najbardziej okazały zrzuciłem kota z 4 piętra i :
kot ledwo przeżył bo spadł na cztery łapy i 2 z nich sobie zwichnął - napęd antygrawitacyjny nie zadziałał, a przyczyną tego jest fakt, że w trakcie lotu wygłodniały kocur zlizał powłokę antygrawitacyjną czyli masło.

I teraz nasuwają się pytania:
1. czy jeśli zaknebluje tego kota, to czy z fizycznego punktu widzenia nic się nie zmieni?
2. skoro kot po upadku zwichnął 2 łapy to czy można go stosować w kolejnych próbach (wszak jeden z warunków brzmi: - kot spada zawsze na 4 łapy)

Szanowny S:
1. Proponuję przed eksperymentem nakarmić kota.
2. Kot nadal powinien spaść na 4 łapy, z uwagi na fakt, że je nadal posiada. zwichnięte, ale posiada.
3. 4 piętro to trochę za dużo. Obiekt badań może się popsuć na dobre, w razie niepowodzeń.

P:
- ok. teraz mi Pan pomógł.
ale i tak pewnie kot zliże masło. a może go usztywnię aż po kark kijem?

S:
- proszę posypać solą. Znaczy się masło, nie kota....

P:
- nie, bo może to zepsuć powłokę antygrawitacyjną - tzn. zmieni jej molekułę.

S:
- myślałem o tym. Fakt. Tylko czy kij przymocowany do karku nie zmieni struktury kota? Czy to nadal kot, czy już kot z kijem? bo kot z kijem może nie spadać na 4 łapy.

Z:
- pozwolicie panowie że się wtrącę. Mam w domu 3 koty, postaram się sprawdzić (w sposób bezbolesny dla kotów), czy ta teoria ma jakiekolwiek szanse bytu. Generalnie jest OK, ale praktyczne wykorzystanie kotów może być trudne - sam sposób montażu kotów jest trudny - wymyśliłem cos takiego: łączymy 3 koty brzuchami - tak ze łapami się oplatają - przez to otrzymujemy kotowalec o rozstawie łap 120°, miedzy koty wkładamy kij od szczotki (odpowiednio skrócony). Wynik: koty powinny lewitować na malej wysokości, kij nabiera dużych obrotów, po zamontowaniu na kijku zębatki i podpięciu do tego generatora mamy małą elektrownie o napędzie antygrawitacyjnym.

P:
- co do elektrowni - jest mały problem - kij musi być oblepiony ziemią, a do kotów przymocowane kromki chleba z masłem, oczywiście masłem w kierunku kota - to po to aby rotujące koty nie opadały na rdzeń. Ale reszta zdaje się gra...

S:
- można inaczej - wziąć mercedesa (starego, żółtego z zatartym silnikiem), odkręcić koła, a do podwozia przymocować 40 wypreparowanych kocich grzbietów. Można spróbować z żywymi kotami, jednak wycie stada wściekłych powiązanych kotów na pewno miałoby negatywny wpływ na komfort jazdy. Należy również
wymontować kierownicę i zainstalować joystick. Będzie to sterowanie tzw. "fly by wire". Drogi są dwie - albo po dwa zewnętrzne grzbiety w każdym nadkolu będą posiadały nogi i specjalny napęd elektryczny po wychyleniu
drążka przez kierowcę obróci odpowiednio prawe lub lewe grzbiety z siłą proporcjonalną do nacisku na drążek. Inne wyjście to ukrycie w nadkolach dużej ilości kromek chleba swobodnie opuszczanych z nadkola. Co Panowie na to?

Z:
- albo jeszcze: bierzemy garść ziemi, oblepiamy ją masłem i owijamy nią kota - od spodu. Potem smarujemy wierzch kota masłem, posypujemy delikatnie ziemią i naciągamy kolejnego kota, i tak dalej i tak dalej...
Jak przekroczymy masę krytyczną - będziemy mieli czarną dziurę.

Humor II
« Odpowiedź #789 dnia: Grudzień 22, 2010, 21:39:44 pm »

Offline michros

• Sympatyk
http://www.joemonster.org/filmy/31228/Kompilacja_porazek_2010 rozwaliło mnie to całkiem  :mrgreen:  :mrgreen:

Humor II
« Odpowiedź #790 dnia: Grudzień 23, 2010, 23:37:59 pm »

Offline Piotr_T

• Sympatyk
    • Audi A6 C6
W aptece stoi nieśmiały chłopak. Gdy wszyscy klienci wyszli, aptekarz pyta:
- Co, pierwsza randka ?
- Gorzej - odpowiada chłopak. - Pierwsza gościna u mojej dziewczyny.
- Rozumiem - mówi aptekarz. - Masz tu kondoma. Chłopak się rozochocił.
- Panie, daj pan dwa... Jej mama podobno też fajna du*a.
Po gościnie dziewczyna mówi do chłopaka:
- Gdybym wiedziała, że ty taki niewychowany... że cały wieczór nic nie powiesz, tylko będziesz się gapił w podłogę, nigdy nie zaprosiłabym cię.
- A gdybym ja wiedział, że twój ojciec jest aptekarzem, też bym nigdy do was nie przyszedł.
Caro Plus 1.6 GLI --> 1.4 GTI 74U - był
Caro Plus 1.4 GTI 23E - był ;(
Audi A6 C6 - tatusiowóz

Humor II
« Odpowiedź #791 dnia: Grudzień 24, 2010, 16:01:43 pm »

Offline pigini

• Sympatyk
  • Caro+/- ? 1,4 16v 1994
Jeśli nie potrafisz naprawić czegoś młotkiem, masz problem natury elektrycznej.

Humor II
« Odpowiedź #792 dnia: Grudzień 24, 2010, 16:52:42 pm »

Offline Stingerek

• Sympatyk
    • Caro 1.4
    • http://www.thg.pl

Gdzieś głęboko pod Moimi i Twoimi powiekami, tam gdzie czarów jest miasteczko spotkasz mnie...

Humor II
« Odpowiedź #793 dnia: Grudzień 24, 2010, 17:58:35 pm »

Offline Buźka

• Sympatyk
    • Klimatyzowany Caro Plus 1.6 GSI '01
Z cyklu podsumowania roku   http://policyjni.gazeta.pl/Policyjni/1,91152,8858311,Wybierz_najglupszego_przestepce_2010_roku,,ga.html?bo=1    :mrgreen:

[ Dodano: 25 Gru 2010 08:58 ]
http://demotywatory.pl/2449537/Gargamel-stary-kawaler-mieszkajacy-z-Kotem   :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

[ Dodano: 25 Gru 2010 10:29 ]
Przychodzi mały Jasiu do apteki i mówi do aptekarza
- Proszę mi dać coś do zapobiegania ciąży!!!
Aptekarz się zdenerwował i ochrzania Jasia:
Po pierwsze - o takim czymś mówi się szeptem, a nie na cały głos,
Po drugie - to nie jest dla dzieci,
Po trzecie - niech ojciec sobie sam przyjdzie,
Po czwarte - są tego różne rozmiary.
Jasiu też się w tym momencie wkurzył, więc mówi:
Po pierwsze - w przedszkolu uczyli mnie, żeby mówić głośno i wyraźnie,
Po drugie - to nie jest "nie dla dzieci", tylko przeciwko dzieciom,
Po trzecie to nie dla ojca, tylko dla mamy,
Po czwarte, mama jedzie do sanatorium i potrzebuje wszystkie rozmiary.

[ Dodano: 25 Gru 2010 10:54 ]
Telewizja radziecka kręci film o dobroci Stalina.
Do Stalina podchodzi dziecko:
- Wujek! Daj cukierka!
Stalin:
- Spier.....!
W tym momencie kamera najeżdża na wielką planszę z napisem:
A MÓGŁ ZABIĆ!!!     :lol:

[ Dodano: 25 Gru 2010 11:06 ]
Młody Jasiu zobaczył w gazecie, że w mieście otwarto agencję towarzyską.
Po chwili pyta tatę:
- Tato, a co dokładnie robi się w takiej agencji?
Zakłopotany ojciec odpowiada:
- No, ogólnie rzecz biorąc można stwierdzić, że robi się tam człowiekowi dobrze.
Następnego dnia Jasiu dostał od ojca pieniądze na kino, ale zamiast na film, udał się do agencji towarzyskiej.
Dzwoni do drzwi i otwiera mu nieco zdziwiona panienka.
- Co tu chłopczyku chciałeś?
- No chciałem, żeby mi zrobić dobrze. Oczywiście mam pieniądze!
Panienka zaprosiła Jasia do środka, zaprowadziła go do kuchni, ukroiła trzy wielkie pajdy chlebka, posmarowała je masłem i czekoladą i podała Jasiowi.
Po godzinie Jasiu wraca do domu i krzyczy:
- Mamo, tato! Byłem w agencji towarzyskiej!
Ojciec o mało nie spadł z krzesła, mamie oczy na wierzch wyszły.
- I co? - pytają Jasia po krótkiej chwili.
- Dwie zmogłem, ale trzecią już tylko wylizałem.   :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

[ Dodano: 25 Gru 2010 11:31 ]
Teść wchodzi przez bramkę do ogródka i widzi w oknie domu smutnego zięcia.
Teść pokazuje jeden kciuk "up", na co zięć z okna obydwa. Wtedy teść z pytającą miną robi "węża" ręką, a zięć odpowiada tak samo, ale dwuręcznie. Na co teść wali się w klatkę pięścią, a zięć masuje dłonią po brzuchu i obydwaj znikają.

Tłumaczenie poniżej:

T: Mam flaszkę!
Ź: To mamy dwie!
T: Żmija w domu?
Ź: Są obie
T: To co, pijemy na klatce?
Ź: Nie, na śmietniku!

Humor II
« Odpowiedź #794 dnia: Grudzień 25, 2010, 11:42:11 am »

Offline GRAND

• Nowicjusz
Rok 2020. Szkoła. Język polski. Nauczyciel mówi:
- Jasiek. Odmień czasownik chcieć...
- Ja chcę, ty chcesz, on chce, my chcemy, wy chcecie, oni chcą...
- Nie no ku_w@ ziomal! Zaje_iście!!

:mrgreen:

Humor II
« Odpowiedź #795 dnia: Grudzień 25, 2010, 11:51:41 am »

Offline Buźka

• Sympatyk
Niby zwyczajna szpara, a nie możesz się od niej oderwać. Wsuwasz palec. Mieści się prawie cały. No tak, teraz nie da się go wyciągnąć z powrotem. Trzeba poślinić. Gmerasz palcem w lewo, w prawo... Wreszcie wyszedł. Oglądasz go z irytacją. Wokół paznokcia widać trochę krwi. To przyspiesza podjęcie decyzji. Boazeria nie ma prawa się rozsychać! Jutro zadzwonisz do stolarza.    :roll:  :mrgreen:      A tu podręcznik kierowcy:    Tego was nie nauczą na kursach...
Kilka ważnych uwag dla każdego, kto prowadzi samochód:
1. Pamiętaj, że celem każdego kierowcy jest być pierwszym, cokolwiek to oznacza.

2. Im szybciej przejedziesz na czerwonym świetle, tym mniejsze prawdopodobieństwo, że ktoś cię stuknie z boku.

3. Włączenie kierunkowskazu ujawnia wszystkim twój zamiar wykonania manewru. Prawdziwy kierowca nigdy tego nie zdradza.

4. Nigdy nie wymuszaj pierwszeństwa, ani nie zajeżdżaj drogi starszemu samochodowi. Tamten gość prawdopodobnie nie ma nic do stracenia.

5. Jeżeli jedziesz lewym pasem bez żadnej możliwości wyprzedzenia auta przed tobą, lub zjechania na prawo a gość z tyłu trąbi i błyska światłami, oznacza to, że ma on dodatkowe możliwości.

6. Prędkość w km/h widniejąca na znakach drogowych jest jedynie wielkością sugerowaną i w żadnym wypadku nie należy jej sztywno stosować.

7. Nigdy nie utrzymuj takiego odstępu od poprzedzającego pojazdu, aby mogło tam wjechać inne auto. Nawet jeżeli uważasz, że ten odstęp jest zbyt mały by ktokolwiek mógł się tam wcisnąć, zmniejsz go o połowę.

8. Hamować należy w ostatniej chwili i tak mocno, aby bezwzględnie zadziałał ABS, powodując odprężający masaż stopy. W przypadku aut bez ABSu ćwiczymy rozciąganie nogi.

9. Nigdy nie podczepiaj się pod karetkę jadącą na sygnale. Z reguły na miejsce przyjedziesz ostatni.

10. Wpuszczając przed siebie auto wyjeżdżające z podporządkowanej uszczęśliwiasz jednego, a wkurzasz dziesiątki jadących za tobą.

11. Pamiętaj, że wśród pieszych, których przepuszczasz na pasach lub wysepce tramwajowej może być terrorysta.

12. Zauważ, że jeżeli zaparkujesz samochód na środku trawnika, na pewno żaden pies nie zrobi w tym miejscu kupy.

13. Jeżeli nie potrafisz prowadzić samochodu jednocześnie nadając SMSa, jedząc hamburgera, pijąc cole, paląc papierosa i zmieniając CD - nigdy nie zostaniesz sales representative. Kobiety dodatkowo muszą posiąść umiejętność karmienia dzieci piersią podczas jazdy.

14. Blondynka napotkana za kierownicą innego pojazdu jest równoważna 100 czarnym kotom przebiegającym drogę.

15. Znaki drogowe informujące o niebezpieczeństwie na określonym odcinku drogi pojawiają się zaraz po tym, kiedy przejedziesz już ten odcinek.

16. Wyrzucanie śmieci za okno samochodu urozmaica krajobraz oraz nadaje sens istnieniu służb porządkowych.

17. Blondynko - jeżeli w czasie godzin szczytu na skrzyżowaniu, z kratki wentylacyjnej wyjdzie ci pająk - nie panikuj, tylko spokojnie opuść samochód.

18. Inteligentna sygnalizacja drogowa nie jest po to aby ułatwić ci życie, ale po to by pokazać, iż odpowiednie służby są na bieżąco z postępem technicznym.

19. Miej świadomość, że najlepszy kierowca to taki, który ma w aucie najgłośniejszy klakson.

20. Pamiętaj, że zmienne warunki pogodowe nie są w żadnym wypadku powodem dla zmiany powyższych reguł. Są one naturalnym czynnikiem wzrostu gospodarczego w biznesie mechaników samochodowych, lakierników, dilerów oraz w przemyśle medycznym.   :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

[ Dodano: 25 Gru 2010 12:09 ]
To jest boskie:  Mama dała Jasiowi ostatnie 50 złotych na zakupy (do wypłaty było jeszcze 2 tygodnie) i mówi Jaśkowi:
- Jasiek kupisz chleb, margarynę i kawał sera. Reszta kasy trafia na stół.
Jasiek poszedł do sklepu ale po drodze spodobał mu się misiek za całe 50 złotych. Kupił misia i pędzi do chaty. Matka na to:
- Jasiu k...wa co żeś zrobił ty baranie, natychmiast idź sprzedaj tego misia. Jasiek bez namysłu poszedł opchnąć misia sąsiadce. Wchodzi do jej mieszkania a sąsiadka w łóżku z jakimś facetem. Nagle rozlega się pukanie do drzwi. Sąsiadka wpycha faceta razem z Jasiem do szafy.
Jasiek w szafie do faceta:
(J) - Kup pan misia
(F) - Spadaj chłopcze
(J) - Bo będę krzyczał
(F) - Masz pięćdziesiąt złotych i się zamknij
(J) - Oddaj misia
(F) - Nie oddam
Sytuacja powtarza się parenaście razy, Jasiu zarobił kasy od cholery,
wraca do domu z zakupami (kawior, krewetki, szynki, i całą furę szmalu jeszcze
przytargał). Matka do Jasia:
- Jasiek chyba Bank obrąbałeś, natychmiast do księdza idź się wyspowiadać.
Jasiek poszedł do kościoła, podchodzi do konfesjonału i mówi:
- Ja w sprawie Misia,
- Spier..... już nie mam kasy.  :mrgreen:  :mrgreen:

Humor II
« Odpowiedź #796 dnia: Grudzień 26, 2010, 13:29:07 pm »

Offline Rafał

• Sympatyk
    • Renault Laguna I phII 1.9 dTi RXE+
Były: Caro: 1.6 GLI Bosch, 1.4 GLI 16V, 1.4 GTI 16V, 1.6 GTI 16V, 1.6 GTC 16V 1997; Atu: 1.6 GLI Bosch 1997, Peugeot 106 1.0 Itinea 1997
Jest: Renault Laguna I phII 1.9 dTi 1999 RXE+

Humor II
« Odpowiedź #797 dnia: Grudzień 26, 2010, 22:30:08 pm »

Offline Adim

• Sympatyk
    • Mazda 626 GE 1.8 1994
Dzisiejsze kabarety z TVP2 i sanie produkcji FSO  :mrgreen:

Moje auta: FSO Polonez 1.5 SLE 1989, FSO Polonez Caro 1.6 GLE 1995, FSO Polonez Caro Plus 1.4 MPi 1997,  FSO Polonez Caro Plus 1.6 GSi 2001 :)
Aktualnie: Mazda 626 GE 1.8 1994

Humor II
« Odpowiedź #798 dnia: Grudzień 26, 2010, 22:36:19 pm »

Offline Buźka

• Sympatyk
Cytuj (zaznaczone)

Dzisiejsze kabarety z TVP2 i sanie produkcji FSO :mrgreen:
 Tez to oglądałem i czułem że ktoś to wrzuci. A co do logo,to nie wiem czy się śmiać,czy płakać.Później się dziwimy,że Polakom FSO kojarzy się z jakimś G....M   :evil:  :(

Humor II
« Odpowiedź #799 dnia: Grudzień 26, 2010, 22:55:11 pm »

Offline banned

• Sympatyk
Cytat: "bużka"
Cytuj (zaznaczone)

Dzisiejsze kabarety z TVP2 i sanie produkcji FSO :mrgreen:
 Tez to oglądałem i czułem że ktoś to wrzuci. A co do logo,to nie wiem czy się śmiać,czy płakać.Później się dziwimy,że Polakom FSO kojarzy się z jakimś G....M   :evil:  :(

FSO Wars powstał tylko po to żeby zrobić pośmiewisko z dziennikarzy którzy robili nagonkę na FSO w latach 80tych i obronić dobre imię fabryki.
Osiągi samochodów FSO fabrycznie mierzone z 5 osobami i 50kg bagażu na pokładzie.
Kupię części nadwozia Polonez Plus kolor 44E