Znalazłem ten komentarz na jednym z forów filmowych.Mocne 'Kto mowi ze Zmierzch to slaby film to chyba nie widzial jeszcze New Moon . Ale fanow poznalem dzis na seansie wlasnie: laseczki co obok siedzialy i pochlipywaly i piszczaly w odp momentach a i ich seans to chyba nie pierwszy juz byl . Szkoda tylko ze ich inteligencja byla chyba nawet niewystarczajaca do obslugi wibratora .' :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[ Dodano: 27 Gru 2010 11:17 ]Boskie!!! Rozmawia dwóch gości:
- Ja to swojej zakładam maske przeciw gazową, jak się kochamy.
- Ale po co?
- Po pierwsze - ryja nie muszę oglądać. Po drugie - nie czuję, jak jej z gęby jedzie. Po trzecie - jak się jej trochę powietrze przykręci, to się wije, jak szesnastka.
[ Dodano: 27 Gru 2010 11:29 ]Jedzie dziadek maluchem, zgarbiony, ręce mu się trzęsą na kierownicy. Nagle wyprzedził go Mercedes, dziadek się wystraszył Mercedes zatrzymał się na światłach, dziadek z tego strachu nie dał rady, przy...ł mu w tył. Z Mercedesa wysiada dwóch byków:
- I co dziadek, przy....łeś?
- Tak - odpowiada dziadek cienkim wystraszonym głosem.
- Masz kasę?
- Nie
- A ubezpieczenie?
- Nie
- A syna?
- Mam...
- To masz tu komóreczkę, dzwoń po synka to odrobi u mnie bo ty się do roboty nie nadajesz. Dziadek zadzwonił, podjeżdżają 3 Mercedesy S-klasa, wysiada kilku byków i jeden z nich mówi:
- I co tatuś?

? Przy.......ił jak cofał?