Caro Plusa 1.6 GLI 99 rok. Lubie dynamiczną i czasami agresywną jazdę
Forum nie jest od bicia konia tylko od konstruktywnych komentarzy .
.... jedynie słuszne dogmatyczne gadki zachowaj na czas zatwardzenia...
Jedną z największych korzyści stabilizacji systemu elektrycznego twojego samochodu jest zapewnianie silnej, równej iskry przez świece zapłonowe silnika, co powoduje mniejsze spalanie paliwa
Tomasz - Dacia Logan diesel
Stefan - Kia Rio 1.5 CRDI diesel 110CP 2007
Co mówi wyrwany nagle ze snu w środku nocy dyrektor FSO?- Yyy, nadal szukamy, no, inwestora strategicznego, yyy, ale o co chodzi?
GAZ rzadzi ,GAZ radzi ,GAZ nigdy was nie zdradzi :twisted:
Mój wiersz pt. „Audi A6 C5 2.5 TDI 2000 r.” [tytuł edytowany]W najdalszym kącie autokomisustoi‚ trwalszy od spiżuprzejaw przewagi dzięki technice‚ niemiecki pomnik prestiżu.Przechodzą ludzie‚ wjeżdżają autaczasem przejedzie lora‚ a on iskierki ma coraz słabszew pożółkłych reflektorach.Dwuletnia warstwa liści i kurzuwspomnień mu zatrzeć nie zdołajak się z lekarzem‚ po autobanie‚w niedzielę‚do kościoła.Ktoś zrobił błąd. Pytanie - kto to?ten Turek‚ co pchał mu szafę?Czy może Mirek na otomotopopełnił cenową gafę?„Fajny. Za drogo. Chyba był bity.No i ten przebieg z księżyca”.Mówili tak. Dwa lata temu.Dziś już się nikt nie zachwyca.Dwie zimy przeszły! Trawa urosła‚a rdza spowiła hamulce.Beżową gąbką krwawią pęknięciana miękkiej foteli skórce.Wyblakła kartka mruczy „okazja”.Za późno. Czas nie wybacza.Chciałby zawołać „jedyny taki!zobacz!”Ale nikt nie zobacza.
JA mam w OHVce 5W40 i nie mam wskaznika to sie nie martwie :mrgreen: