jeżeli karocę sobie sfinansował z dobrowolnych datków
szyszka za wystepy w swojej stodole placil tenorowi pieniedzmi z ministerstwa dewastacji srodowiska, wiec chyba w cuda wierzysz jak myslisz,ze ta karoca byla oplacona z nieopodatkowanej kasy moherow,
ale trzeba przyznac, ze pojazd adekwatny dla osobnika zyjacego z rozpowszechniania bajek
Regulamin mówi wyraźnie o treściach obraźliwych, obscenicznych, nienawistnych.
regulamin

gdyby userzy pelniacy funkcje moderatorow na tym forum przestrzegali regulaminu, to bym chyba nie zaliczal banow na "widzi mi sie"
Obrażanie kogoś następuje wtedy, gdy obrażany się obraża a nie gdy obrażający uważa swoje uwagi za obraźliwe
O'RLY ?
wiec 2 pkt regulaminu jest besensowny, bo nie ma mechanizmow obiektywnych do oceny zasadnosci jego zastosowania,
inaczej :
Idźcie więc stąd.
obraziles mnie ,wiec w ramach 2 pkt zatkaj sie bananami - tylko tak,zeby nie sprawiac sobie przyjemnosci
Przeczytałem, odmawiam dalszej dyskusji.
no i fajnie,bo tylko OT ciagnales ,
temat o o smiechu ,a Ty z FOCHami wyskoczyles
a tu masz cenzure jaka lubisz
http://memnews.pl/img/26530/kto-sie-boi-niech-nie-lajkuje-tego-mema/zza roga wyskoczy ksiądz i dobije pismem świętym.
ksiadz to cie dobije nie ksiazka ,a predzej czyms innym - no chyba ze jestes juz za stary
swoja droga to niezle katotaliby uprzykrzyli zycie ludziom na swiecie skoro nawet niewinnemu Jezusowi sie obrywa,
niestety wybral zla korporacje i musi z tym zyc, skoro nie potrafi zmienic