Gomulsky: sam miałem to wrzucić do posta

Morfina: to był tylko przykład; można tam wstawić dowolną nazwę czysto eksploatacyjnej części, trudno dostępną dobrej jakości. Ja też na własnej skórze się przekonałem o fatalnej jakości przegubów, końcówek drążków czy podpór wału, wszystko zresztą jest opisane na forum, jak znalazłem jakąś część zamienną, która była lepsza od bubla na którym się przejechałem płacąc za wymianę i tracąc nerwy w trasie, czekając aż ktoś mnie zaholuje do domu - pisałem o tym od razu na forum. Zepsuł mi się fabryczny czujnik oleju, znalazłem podobne, połowę tańsze lczujniki od kamaza które pasują do poloneza, zaryzykowałem, kupiłem, zamontowałem, działał - napisałem o tym na forum. Koledze rozpadł się tak jak mi 2 lata temu przegub elastyczny z allegro - nikt na forum nie potrafił doradzić lepszego - znalazł przegub z łady, który pasuje plug and play i jest dobrej jakości - dostałem informację, że są tańsze i lepsze od polfarmera - napisałem na forum i dałem link do aukcji allegrowej. Czy kolega się za to obraził, zwyzywał mnie, no bo jak to tak - jemu się rozwala przegub, traci dwa razy pieniądze na zakup części i zapłatę dla mechanika, a ja o tak po prostu daję innym rozwiązanie na tacy?! Przecież powinien, co nie?

Niech inni też się męczą, skoro on się męczył

Ale dziwnym trafem, nie ma mi tego za złe, ba, uznał to za normalne, że "sprzedałem" informację na forum

Szkoda, że dla niektórych, nie widzących więcej jak czubek własnego nosa, jak widać po niektórych postach powyżej, taka zwyczajna koleżeńska wymiana informacji na forum jest niezrozumiałą głupotą i wolą kisić te "cenne informacje" o producentach części dla siebie i ukrywać przed światem. No prawdziwi miłośnicy FSO, jak w mordę strzelił.