0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: "KGB"stacje mozesz zmienic ,czemu nie , ale ciagle nie napisales jaka masz elektronike sterujaca gazemJeżeli to jest ta elektornika, to u mnie jest napisane BREW EL GE-304 WTRYSKIWACZY EMULATOR.
stacje mozesz zmienic ,czemu nie , ale ciagle nie napisales jaka masz elektronike sterujaca gazem
Nie odpowiadasz za forum, nie moderujesz go, nie masz statusu klubowicza wiec Twoje zdanie jest nic nie warte.
Ja też mam taką fabrycznie. Ogólnie po ustawieniu tego w Poznaniu przez kogoś, kto naprawdę się zna na rzeczy nie ma najmniejszego problemu. A mam najgorszy sterownik bedini z najgorszym możliwym wg Was parownikiem BRC tecno :mrgreen:
W takim razie zobacze później tam.A przy okazji jedno pytanie bo zauważyłem dzisiaj jedną rzecz. Kiedyś gdy gaz mi strzelił to pomimo tego, że otworzyła się klapka wybuchowa, to ułamał się róg obudowy filtra powietrza. Kawałek jaki się wyłamał ma ok. 2cm x 2cm. Czy jest możliwe, że przez taką dziurkę "łapie lewe powietrze" i przez to jest większe spalanie?
Lewe powietrze występuje za przepustnicą.
to nie jest zaden komputer ,tylko centralka ,pod maska powinnien jeszcze byc emulator wtryskiwaczy i masz go ,ale jeszcze potrzebny emulator sondy lambda ,tylko o jakim silniku krokowym mowa ,skoro nie ma sterownika gazu ?