Mógłbyś to bardziej łopatologicznie wytłumaczyć? idą 2 kable, czarny do? zielony do?
Nie, nie wsadziłem jeszcze bo w piątek bede wektre dawce rozbebeszał z tego co potrzebne. Robię to na troche innych patentach, skrzynia zostanie FSO, podłączona bedzie przez flanszę. Skrzynia narazie fiatowska 5 ale bedzie od dohca 2.0. Mostu nie bede zmienial narazie bo i tak bedzie eszpera :D Chciałbym wiedzieć jak wygląda sprawa miski olejowej? Czy gdy zostawie od FWD (wybrzuszenie z drugiej strony) bo nie będzie o nic haczyć? narazie silnika nie bede przymierzał bo i tak muszę mleko z oleju wyrzucić, załatwić jedną łapę od omegi i zmienić uszczelkę pod głowicą
w głowie mi krąży także przerzucenie kompletnej wiązki elektrycznej do fiata - może to by było prostsze i od razu by było z gniazdem diagnostycznym i kablami do licznika 
Będzie haczyć. Ja musiałem dać stabilizator od rovera.
Prawdopodobnie czeka cię wymiana również drążka środkowego, ze względu że c20ne ma duże sprzęgło.
U mnie dzisiaj okazało się że wszystko to jedna chu.. bo skrzynię trzeba podnieść by stał silnik równo i całą górną część tunelu wycinaliśmy.
Dojdzie też problem z dwururką trzeba ją wyprofilować odpowiednio bo w pn jest mało miejsca po stronie gdzie normalnie idzie paliwo.
Jak chodzi o kable.
Nie potrzeba kompletu, ja przerzuciłem tylko wiązkę silnika.
Dzisiaj podpiąłem sobie obrotomierz i licznik już przykręcony. Wszystko działa.
Jaką masz wersję elektyki? Motronic 1.5?
Nie wiem skąd bierzesz czarny i zielony, pokaż zdjęcie.
Ja już się męczę swapem 3 miesiące (bywały okresy że stał z powodu braku siana) i im bliżej jestem tym więc pierdółek wychodzi. To nie pasuje, to trzeba przerobić, tu uchwyt dorobić tu mocowanie tego czy tamtego i pomału wychodzi mi ta przyjemność bokiem (dosłownie).
Nie że nie chcę skończyć bo chcę, i może czasem się załamuje ale pewnie następnym razem jak będę coś planowałem swapować to bliżej określę sobie problemy jakie mogą wystąpić by później nie robić wielkich oczów no i oczywiście wcześniej szmal uszykować.
Decyzji pomimo przejść dalej bym nie zmienił.