no i niestety przez takie osoby,ludzie co maja troche oleju w glowie maja problemy z praca
Ja juz planuje kupic starego sprintera 312D albo jeszcze lepiej 310D i tym autem go puścić , nich jezdzi. Zawrotnych prędkości nie osiagnie , za szybki nie będzie , bardziej zywotny moze silnik bedzie i wystarczy.
Ja 316-tką jak jezdzilem to mi prędkośc 110km/h wystarczala na trasei az nadto , pomimo ze może duzo iecej to auto. Ale nie kazdy rozumie , a juz jak widze kurierów z firm kurierskich jadących na zlamanie karkow to juz wogole zal mi ich głupoty :roll:
a żeby jeździć na trasach między narodowych to trzeba mieć praktykę minimum 1 rok a najlepiej 2 lata gdzie nie patrzałem na ofertę to tak wymagają -,-
nie, poczekajmy jescze az zostana na tirach same dziadki bo nie bedzie mial kto jezdzic. zobaczysz bedzie tak ze beda lapac kazdego w prawkiem na tiry.
To może tak bedzie za 10 lat jak nic sie nie zmieni i KW nie stanieje. Narazie kierowców z E/C jest tylu na rynku i to nie koniecznie mlodych lub takich którym do emerytury niewiele brakuje ze na 10 lat zapas jest
bo mgr czy inz to wydaje mi sie ze nie siadze za kolko.
zdziwiłbys sie

, znam mgr , inz i nić innego nie chcą robić jak za kólkiem siedziec

.
Ja planuje podjac taka prace jak skoncze szkole
:shock: FaZi_Fr, więcej ambicji
Nie wiem co miales na mysli , ale niektórzy wolą taką prace niz jak ktos im nad głową stoi i ich wkurza. Ja chyba bym nie mógl w biurze pracować z szefem nad glowa bo jeszcze bym mu manto spuścil jak by mnie wkurzył :lol: .
Ja jade sobie w trase , w wiekszosci noclegi mam w motelach , hotelach więc nie spie za duzo w aucie. I nie narzekam... a własciwie nie narzekalem poniewaz od jakiegoś czasu juz zapomnialem co to są wyjazdy

Tak samo ja powiedzialem koledze "więcej ambicji" jak chcial pracować w jakiejs firmie w biurze :mrgreen: , i poszedl na kierowce tez , tylko na wywrotkę :mrgreen: . 8 godzin pracy , załaduja go , rozładuje sie sam , praca dla leniwych poprostu a 3000-3500zł w miesiącu ma

.