Złożyłem dziś rozrząd, sprzęgło, zapłon, przykręciłem łapy, rurki w Roverku zdjąłem też górę kolektora i dekiel zaworów na dniach oddaje do piaskowania. Muszę jeszcze dokupić uszczelko pod kolektory.
Ja bym kolektora ssącego nie piaskował. Jeśli już go wypiaskujesz to dokładnie wymyj, wyczyść, itd.Piach kwarcowy robi piękne rysy na gładzi cylindra.
jak doszedłem na 4 biegu do odcinki, on tylko mrugnął awaryjnymi i poszedł z czarnym dymkiem
wierz mi, z perspektywy kogoś kto kilka lat jest na forum, męczące jest ciągłe czytanie o tym samym.
totalitarne forum fso jednak zweryfikuje wszystkich - pełna lustracja
Samochód jest dla człowieka, a nie człowiek dla samochodu.
Nie dziś a z 2 dni temu zamontowałem el. lusterka trochę dłubania z wiązką bo nie popatrzyłem najpierw że oryginalna wiązka jest tylko puściłem moją z jednej pary drzwi to już nie chciało mi się zdejmować jeszcze raz i puszczać oryginalną. Lusterka działają wszystko pięknie ładnie, info dla amatorów takich jak ja lusterka działają na odwrót ale NIE TRZEBA PRZELUTOWYWAĆ KABLI W SILNICZKU LECZ WYSTARCZY ZAMIENIĆ kable czarny z białym i wszytko pięknie ładnie chodzi. W planach montaż klimy już wstępnie jestem umówiony z gościem na zimę bo teraz ma tyle roboty że masakra koszt klimy 1800 z montażem.