Skończyłem robotę z tą deską i powiem jedno: Po chooj zmieniać nagrzewnicę,ciąć belkę,spawać itd. skoro wystarczy odpowiednio dopasować elementy i dorobić parę rzeczy,a będzie to samo.Nawiewy dają na szybę aż miło na całej swojej szerokości i nie żałuję,że się tego podjąłem.

Nie mam zamiaru nikogo na siłę do tego przekonywać,bo i po co.Dałem gotowy patent,a ktoś może z tego skorzystać,albo nie,tyle w temacie.

Poza tym deska pomalowana,chociaż zdążyłem trochę pobrudzić łapami,ale to się doczyści jak farba lepiej stwardnieje.Wygląda to na razie tak sobie,ale jest lepiej niż było.Dawno już miałem to zrobić,bo czarny mi się bardziej podoba

Jak widać zamontowałem przełączniki plusowe,ale bez panelu sterowania nagrzewnicą,a zamiast tego moje "tandetne" udziwnienia.Panel plusowy zamontuję,jak mi wpadną w ręce siłowniki podciśnieniowe do klapek i jak rozkminię jak podłączyć went do tego pokrętła z plusa

Zamontowałem jeszcze dodatkowe miejsca na przełączniki hebelkowe,mogą się przydać,bo nigdy nie wiadomo,jaki patent za chwilę wymyślę