Kupiłem dziś śruby do mostu oraz klocki hamulcowe. Podjechałem też na złom i zobaczyłem ślicznego Fiata 125p, malucha bez grama rdzy i bardzo ładną Ładę 2107. Wszystkie już wyrejestrowane. EEEchhh i to wszystko po dziadkach zamiast sprzedać to na złom prowadzą
Cytat: Alien#174 w Sierpień 10, 2011, 14:34:41 pmKupiłem nową mechaniczną pompę paliwa do Poliny, jutro zakładam i jazzzda z ciekawości zapytam - po ile teraz to chodzi? Kupiłem kiedyś dawno temu profilaktycznie jako zapas, płaciłem chyba 42zł i od tamtej pory sobie leży i się kurzy, ale lepiej nie krakać, niech se leży dalej Zapłaciłem 43zł, swojej nie sprzedawaj... musiałem się trochę nabiegać by ją kupić, coraz trudniej dostać niektóre pierdoły do PNa.Tak czy siak - pompa założona i Polina znów lata.W temacie - przesmarowałem i wyregulowałem podnośniki el. szyb, lepiej teraz chodzą. Ale pogoda taka średnia, co chwilę jakiś deszcz pada i taka to byle jaka robota.
Kupiłem nową mechaniczną pompę paliwa do Poliny, jutro zakładam i jazzzda
A tak... co Delphi, to Delphi
Cytat: Despero w Sierpień 11, 2011, 18:40:07 pmA tak... co Delphi, to DelphiU mnie jeden sworzeń Delphi po miesiącu ma lekki luz (wyczuwalny dopiero kiedy go zdejmiesz) więc ten Delphi też jakiś super nie jest chyba.
No ja ostatnio wymieniałem po jakiś 50tysiącach, ale mototechnika i stwierdziłem że założę takie same