Otrząsnąć się teraz będzie trudno i wrócić do rzeczywistości, w sumie próbuję już kolejny dzień
Takie ilości mojej ulubionej motoryzacji + karaibska roślinność i wieczne słońce zrobiły na mnie ogromne wrażenie.
To dopiero zestaw:
Stacja benzynowa:
Widziałem kilka fiatów 125, 125p 2 sztuki, ale tylko jeden 125 udało mi się uchwycić w obiektyw, pozostałe zniknęły z pola widzenia, zanim wyjąłem aparat
.
Podobno białe lampy znowu są modne?
O co chodzi z tymi osłonami na klamki? Antywłamaniowe, czy dodatek stylistyczny?
Będąc na mieście, nasłuchałem się parę razy rasowego bulgotu V8 ziła.
Z nocnych zdjęć niestety prawie nic nie wyszło, mimo prób. A chciałem pokazać, jaka wolna amerykanka panuje po zmroku. Mnóstwo wozów, łącznie z amerykańskimi krążownikami z lat 50, ma zamontowane LED-y. Podobnie jak ta łada, jadąca na przeciwmgielnych (część kierowców załącza po prostu całe oświetlenie, jakie ma na pokładzie). Oczywiście przy wymijaniu się wyłączają długie, ale nie dotyczy to reszty oświetlenia. Dużo aut posiada też ledowe auta mijania/długie, od potwornie świecących chińczyków, do naprawdę sensownych i porządnych, które świecą jak retrofit H4.