Są jeszcze brzydsze auta.Widziałem raz jakiegoś pokracznego nissana, którego nazwy nawet nie pamiętam, więc nie wygoogluję, ale to było tak brzydkie, że aż na wymioty zbierało.Kształty jakieś takie nie wiadomo jakie itd.To audi w środku mi się nie podoba, ale z zewnątrz, jak najbardziej trzyma się kupy i ma ładną sylwetkę.I tak takiego nie kupię, ale mogę pochwalić, co mi to robi.A że Tobie się nie podoba, to cóż, masz do tego prawo.W zalewie brzydkich aut, to wygląda i tak sporo lepiej.Może i masz rację, że współczesne samochody zaczęły wyglądem wracać do normalności, ale też nie wszystkie, a jako, że zbytnio się takimi wozidłami nie interesuję, to mogę nie mieć o tym większego pojęcia.Akurat w przypadku audi, to widzę poprawę, w stosunku do tej serii z dupą od sieny.Tych nowszych audiczek, to widuję naprawdę dużo, wręcz bym powiedział, że zaczynają wypierać popularnego "wieśwagena" choć to jeden rodowód.Na wsiach ujeżdżają te troszkę starsze, bo tańsze, a w miastach już nowe, bo "prestiż" No i jeszcze tych autek z kurą (jak to złośliwie mawiają) na masce, sporo jeździ.Oczywiście też już tych nowych.Z przodu je trochę zjeba*i, z tymi grilami, ale tył nawet niezły, moim zdaniem.
Zresztą, wszystko jedno gówno, tak samo produkowane, żeby się jak najszybciej rozleciało.
No i tych "bawarek" też trochę jeździ, ale to mi się wydaje, że głównie te "terenówki" bo to siedzi tam jeden z drugim jak król.Przyszła moda na takie autka, o bliżej nieokreślonych właściwościach, bo ani to terenówka, ani limuzyna.Nawet chyba maserati jakieś takie coś miało wypuścić.Świat się kończy.