Maxiu: po 1. Jakby spot każdej sekcji wyglądał tak jak nasz to do Czerniewic przyjechałoby 50 samochodów. Po 2. Nie żartuj sobie, że było głośne pytanie z tą pizza. Stałam koło Was i nic nie słyszałam, inne 6 osób też nie więc chyba wiedzieli tylko Ci, którzy wpadli na ten pomysł. Zresztą nie było to pierwszy raz. I rozumiem to, że ktoś jest głodny jedynie zwracał uwagę na Waszą nieznajomość zwyczajów panujących na spotachPo 3. Co do mojej wizji spotów to nie trzeba jej przedstawiać, wystarczy jedynie zmienić nastawienie, albo przyjechać kiedyś na spot z prawdziwego zdarzenia, który utkwi w pamięci na długi czas, a nie takie lelum polelum jak u nas. Skoro wizję spotów wyrobiliście sobie tylko na podstawie tego co np. wczoraj widziałam lub wcześniej to bardzo Wam współczuje, że mylnie te nudne spotkania nazywacie spotami bo daleko im do prawdziwych spotów i nie chodzi tu o liczbę samochodów. A jeśli uważasz, że tylko mi się nie podobało to jesteś w błędzie, przykro mi, że dłużej niż ja przyjeżdzasz na te spoty, a nie wiesz jaka atmosfera panuje. A nie halo to chyba jest z tymi którym się podobało...