Górna cześć zbiornika jest wybrzuszona - zauważyłem to... lekko dogiąłem i pompa leży praktycznie na spodzie. Druga rzecz którą zauważyłem to delikatnie większe otworki w "misce" na pompę tam gdzie paliwo przepływa. Na razie nie narzekam... już nie szarpie jak na poprzednim i teraz już nie czuć na wyższych obrotach braku paliwa. Co do rezerwy to na razie nie mam zamiaru sprawdzać co się dzieje na niej bo trochę się boję o pompę która nie lubi pracować na rezerwie.
Jeszcze muszę ten filtr paliwa zmienić ale chwilowo mam lenia
TPS drugi cały czas szukam bo ten może trochę oszukiwać i sonda lambda leży cały czas druga czeka na montaż. Wiązka silnika, druga listwa wtryskowa z regulatorem też czeka na montaż. Drzwi mam do wymiany 3 sztuki bo te co na aucie to rdza od spodu... aż wstyd z takimi dziurami jeździć - drzwi też leżą i tylko je założyć
05.11.11 Edit:Podciśnienie do ECU, podciśnienie do regulatora poprawione - troche jakby lepiej sie wkręcał.
Komp z MKC101610 zmieniony na MKC103610 - leciutko lepiej. Na 100% MKC101610 było uszkodzone.
Filtra paliwa nadal nie zmieniłem... bo jak patrze na te połączenia gwintowe to mnie c..j strzela ...ale kiedyś i na to nadejdzie czas.
W sklepie za jedną świece powiedzieli 40zł ... na razie nie są złe to jeszcze poczekam
Filmik:http://www.youtube.com/watch?v=F0Vo9ZLyGX0&feature=player_embedded8.11.11 Edit:
Wczoraj przyszedł klucz do sondy bo dojście ciężkie więc kluczem będzie łatwiej. Przepustnica i czujnik położenia wału. Zdjęcia czujnika nie zdążyłem zrobić ponieważ od razu jak tylko dorwałem go w łapki to zamontowałem. I trochę się poprawiło. Przepustnica sie przyda bo ten TPS którego mam ciężko dostać a ten co jest na tej przepustnicy to mam jeszcze 2 w zapasie
Przepustnica
Kompy
9.11.11: Naklejka z szyby zeszła sobie i poszła do kosza... wygląda teraz tak:
Trochę mi jej brakuje... zgrywała sie kolorystycznie z felgami... ale sa tez pewne plusy tego że jej nie ma
W garażu leży i czeka podsufitka na farbowanie (na czarno)... skoro jutro też mam wolne od pracy to chyba sie za to wezmę.