0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
"Moze potnij jakiegoś malucha , świat pełen jest tych co tną ale tych co spawają policzysz na palcach jednej dłoni." CRUISER
poldon82 powiem Ci że tragedii nie ma widziałem gorsze mój był w 2 razy gorszym stanie a u Ciebie nawet błotniki przy nadkolach nie są zżarte - Powiem że to dobrze zachowany egzemplarz. Podszybie metalowe zamiennik kosztuje ok 45zł a reszta to myślę, że da się naprawić bez wymiany/wstawiania reperaturek. Te końcówki gumowych listew które spęczniały z rudą w środku lepiej zwal i pomaluj na czarno jak na drzwiach i reszcie auta masz i będzie ok
jakiej firmy konserwacja
Jest jeden stary "klasyczny" sposób jak to obejść i dość tanio- myślę, że w 300zł byś się zmieścił - Cała "operacja" może zamknąć się w przeciągu 48h.Otóż - Kupujesz legalnie na siebie drugiego polda z papierami i opłaconego lub ze świeżo kończącym się OC- oczywiście w ruinie nienadającej się do remontu a jedynie na żyletki. Czyli taki gniot za 800-900zł lub mniej (wliczyć musisz opłaty rejestracyjne). Dalej bierzesz z niego to co "najbardziej potrzebne" - tożsamość. Czyli tłumacząc nawiązaniem do tego co napisałeś a ja zacytowałem wyżej - Wycinasz ze swojego auta tą "karę na coś ok 3tyś" i z chirurgiczną dokładnością, jaką nie powstydziłby się nawet sam doktor Frankenstein- przeszczepiasz ją - czyli tą "karę na coś ok 3tyś" krótko mówiąc ZŁO do świeżo zakupionego za grosze pacjenta - W ten sposób twój Borek zyskuje nową tożsamość i oczyszczenie z klątwy zwanej "karą na coś ok 3tyś" Owa klątwa bowiem przechodzi na tamtego rzęcha, którego jedziesz w ten sam dzień oddać na złom i tym samym na wadze dostajesz 700zł z powrotem. Niczym pierścień Froda - klątwa "kary czegoś na ok 3 tyś" zostaje przetopiona w hucie i zniszczona raz na zawsze- Za te pieniądze zaś zalewasz pełen bak w swoim pięknym "czystym" wolnym od "kary na coś ok 3tyś" Polonezie i czerpiesz przyjemność z jazdy długo i szczęśliwie:D THE END
kiedyś to się inaczej załatwiało legalizacje auta ale wtedy to w ogóle nie miało nic wspólnego z legalemPatrz film od 2:18 do 5:55 http://www.youtube.com/watch?v=nIpV1HEIMAI teraz nikt tyle nie magikuje tylko stara się żeby przechytrzyć urzędników lub obejść pewne przepisy w jak najmniejszym stopniu naruszający to prawo sposób szukając luk.
Tak po mojemu - parodia ... Zamienił stryjek siekierkę na kijek ;/
Fajna blacha :D
Ładny ten maluszek. Myślałeś o zapakowaniu Groclinow i alu 13" np. Riali lub alu z Renault Twingo??
Piękny jest ten kaszlaczek normalnie nie ma się do czego przyczepić .
A no i jak lufciki teraz otwierasz jak masz te owiewki
Ładnie zrobione koło masz w tym Malcu
teraz wyglada bardzo ok ta klapa orginalna jest na miejscu jeździsz nim na codzien?
Oddawaj przednią szybę z nakleją HEKO ! Jest klimacik .