chyba trzeba skonczyc z dub stepem:D
Prędzej wykupić karnet na siłownie żeby mieć siłę dokręcić śrubki
skierowałem gumę do przodu
Przed chwilą wywaliłem rogala z filtra powietrza i skierowałem gumę do przodu
Cytat: krzychumy4 w Luty 27, 2012, 22:14:08 pmskierowałem gumę do przodu CałKkiem ją wytnij wtedy dopiero się rover odzywa. A jak z katalizatorem? Zakładasz puszkę
Hałas chcesz robić
CałKkiem ją wytnij wtedy dopiero się rover odzywa. A jak z katalizatorem? Zakładasz puszkę
Cytat: krzychumy4 w Dzisiaj o 22:14:08 skierowałem gumę do przodu CałKkiem ją wytnij wtedy dopiero się rover odzywa. A jak z katalizatorem? Zakładasz puszkę
Cytat: krzychumy4 w Dzisiaj o 22:14:08 Przed chwilą wywaliłem rogala z filtra powietrza i skierowałem gumę do przodu Hałas chcesz robić
Jeśli masz na myśli to samo co zrobiłeś w poprzednim roverze to nie - nie było to pr0 i +10 do lansu
Bez kata wcale nie jest lepiej.
Rover ma jedną zasadniczą przewagę, jak po pijaku dasz w pizdę na zlocie na jakimś kretowisku to będziesz miał szacun, a z OHV cię wyśmieją, żeś wieśniak i biedak.
brak kata w długiej trasie to porażka,za głośno jest
brak kata w długiej trasie to porażka,za głośno jest -a jak ktos ma jeszcze mega wyjący most -wtedy bym wolał jechac PKSem :Dw temacie: w piatek opłaciłem OC a wczoraj zatankowałem GSi
Wiem wiem stożek to gówno i nic nie daje ale każdy się ogląda jak ryczy
ja mam wydech ori i piknie gwizda, żadnych katalizatorów, pustaków do wywalenia pojdzie srodkowy, bo za cicho