O, dziękować. Nie będę musiał ciąć przy wtyczce. Jakiej grubości przewód polecamy zastosować ? I przy okazji... Mam 2 gumowe zaślepki, druga jest opisana jako W. Do czego to można przystosować ?
w moim GSI płyn jest brunatny właśnie od kiedy sie przy nim kręce, nie wiem dlaczego, ani sie nie przegrzewa, wszystko jest ok a w temacie ściągnąłem deske rozdzielczą żeby załozyć po ludzku wysokotonowe głośniki, póltorej godziny roboty oto efekt:
Ups przepraszam, źle napisałem ( tak mi w żelaznym powiedział... ) http://www.valentazt.pl/podkadki.html jest to podkładka wachlarzowa. Podobno zapobieba odkręcaniu się nakrętek/śrub spowodowanych drganiami i innymi czynnikami ( takiej informacji udzielił mi pan w żelaznym to i takie założę ), irytujące jest dokręcanie napinazy pasów dzień w dzień bo podłokietnik lata do przodu i do tyłu.
Do zapobiegania odkręcaniu to się stosuje podkładkę sprężystą,
Cytat: RSilak w Maj 03, 2012, 21:09:15 pmCytat: michal17abc w Dzisiaj o 15:50:05Ja pośmigałem po mieście :D i bardzo dużo ładnych dziewczyn chodziteż to zrobiłem ale nic ciekawego nie było w temacie: umyłem i sprawdzam normę ale LPG i na razie jest 10l/100km a gazu jeszcze jest Wracając dzisiaj z mazur przez przasnysz wypatrywałem twojego atu i widziałem jak jechałeś nią Zgrałem płytę do poloneza ze dopiero co ściągniętymi piosenkami Disco Polo.
Cytat: michal17abc w Dzisiaj o 15:50:05Ja pośmigałem po mieście :D i bardzo dużo ładnych dziewczyn chodziteż to zrobiłem ale nic ciekawego nie było w temacie: umyłem i sprawdzam normę ale LPG i na razie jest 10l/100km a gazu jeszcze jest
Było gonić może bym nie uciekł jak ktoś jedzie na mazury od strony Warszawy do często można mnie spotkać na Orlenie po prawej na wlocie do miasta
Cytat: RSilak w Maj 04, 2012, 14:19:03 pmByło gonić może bym nie uciekł jak ktoś jedzie na mazury od strony Warszawy do często można mnie spotkać na Orlenie po prawej na wlocie do miasta No my właśnie jechaliśmy w strone Warszawy a ty jechałeś w przeciwną .
jakieś znaczne auto? Bo raczej Poldka bym poznał