czekam na śnieg niecierpliwie :D
coś ty blacha jak nóweczka ideał mówi że na fabrycznym podnośniku podnosi a i zapomniałem on na gazie tyle zrobił
wtedy moze okazac sie ,ze pelno Nm ,a jakoby zadnego nie bylo - jedna malutka przekladnia ,tak wiele ubylo ...
Tak po mojemu - parodia ... Zamienił stryjek siekierkę na kijek ;/
Cytat: Poldi98 w Grudzień 05, 2012, 10:35:33 amZa bardzo z pi*** dawałeś:Pmechanik sie śmiał że nie możliwe żeby tyle wytrzymała fabryczna dzisiaj pod motoryzacyjnym spotkałem kolesia z polonezem kombi z takim przebiegiem mówił że silnika nie ruszał, skrzynia i most oryginalne, jeździł na taxi
Za bardzo z pi*** dawałeś:P
a mi dziś podjeżdżając pod krawężnik przyhaczyłem o bryłę lodowo śnieżną i mi zderzak z prawej strony wyskoczył z zaczepu o.O a najlepsze , ze jak go dociskam i niby się zaczepia to wyskakuje, chyba będzie trzeba dać wkręcika przy nadkolu..
Cytat: Ukash w Wczoraj o 19:52:48 Diagnosta trochę się czepiał o czarne lampy a jak masz zrobione?
Cytat: Ukash w Wczoraj o 19:52:48 Zrobiłem przegląd Diagnosta trochę się czepiał o czarne lampy ale z tego co pamiętam to chyba Ukasz miał tylne lampy na beton zrobione
Wrzuciłem trzy sztuki trylinki betonowej do bagażnika
powróciliśmy Fiatem , razem z Marcinem. z Gliwic. Wszystko fajnie , tylko kiepska pogoda i zacięty zawór ogrzewania , niezbyt umilł nam podróż, która odbyła się z małymi przygodami:)ale Fiat doleciał 320 km , więc spisał się i zdał egzamin.
Cytat: mruk1313 w Grudzień 05, 2012, 22:04:35 pmpowróciliśmy Fiatem , razem z Marcinem. z Gliwic. Wszystko fajnie , tylko kiepska pogoda i zacięty zawór ogrzewania , niezbyt umilł nam podróż, która odbyła się z małymi przygodami:)ale Fiat doleciał 320 km , więc spisał się i zdał egzamin.I pochwal się że na autostradzie nie mogłeś mnie golfem w TDI dogonić :D
owszem Fiat odstawił mnie bez problemu.... podobno 170 było na blacie!