małe sprostowanie-to nawet nie sa Tip-Topy tylko jakieś podobne,udające oryginał
Ja się nie znam, wiem jedynie jak wyglądają OZ i Riale bo te mi się podobają. Jak ich nikt nie będzie chciał to na kilogramy pójdą.
Fajny okaz, spalił bym nim trochę laczka.
Nie, nie będzie takich akcji.
Szkoda oponek bo super są, nie wspominam o napędzie...
Tak to spoko furacz,dokładaj wypas i pucuj no i kręć wysoko(oczywiscie przy odpowiedniej temp) -to już nie diesel
Diesla też trzeba było wysoko kręcić.
Musiałeś już być lekko zdesperowany, skoro prosiłeś nas o obejrzenie tego zielonego schrotta z kobyłki
Na zdjęciach wyglądał spoko... :D
Fajny fajny, taka rada ode mnie jak już założyłeś bledne to fajnie by wyglądał ze spojlerem orciari i żółte halogeny by się przydały i masz poldka full wypas .
Zółtych nie będzie, orciari kiedyś wejdzie całe w komplecie ale to kiedyś...
Kuba92 zamiast kupować przeróżne pierdoły, to weź się za to co najważniejsze, żebyś nie musiał po zimie go oddać bo się karoseria rozleci
Tak źle nie jest - drzwi kupię jak tylko się pojawi odpowiedni kolor (i stan) na szrocie.
A start z blacharką odbędzie się już w piątek, na razie miejsca niewidoczne gołym okiem.
Reszta jak znajdzie się ktoś ze sprężarką i pistoletem.
Ale ogólnie spód (prócz mocowań lewarka) jest dobry, więc nie trzeba się aż tak martwić.
A "pierdoły" mam w małej części po dieslu, więc spoko...
pozdrawiam i dbaj bo długo szukałeś dobrego okazu.
Mam nadzieje, że rzeczywiście takim się okaże.
Pamiętać zawsze o temperaturze. Nie pałować przed nagrzaniem, a także nie gasić od razu po pałowaniu, a będzie służył.
Taa, pierwsza rzecz za jaką się wziąć muszę to zmiana czujnika temperatury bo przy ~95 jeszcze wentylator nie wieje...
Ale w sumie i tak kiedyś wyląduje chłodnica od diesla na dwa wiatraki...