Akurat ogólnie co do programu mam pewne zastrzeżenia.
Ostatnio widziałem taki odcinek z golfem w "zaje* stanie" który tak naprawdę dogorywał na wszystkich frontach, a dobiło mnie kładzenie na pas tylny baranka na spore dziury z rdzą w środku.
Ogólnie to co dotychczas widziałem to picowanie było raczej niż naprawianie.
Odcinek z Borewiczem był konkretny przynajmniej, większość napraw pokazano.
Chociaż trzeba przyznać ze większość kosztów pochłonęło lakierowanie, kwota 4500 przyprawia o zawrót głowy. Zmieniam zawód.
Blacha w sumie zrobiona po dość umiarkowanym koszcie (900 zł) skoro do wymiany było wszystkie elementy progów i co najmniej jeden błotnik (przynajmniej tyle pokazali).
Aha, zdziwiło mnie "remontowanie alternatora" za coś chyba 250 zł, przy obecnych cenach zarówno nowych alternatorów jak i części, nie mówiąc o używkach.
Ale naprawdę całościowo program niezły (oprócz tego co mnie ciągle wkurza u tego gościa - jak już rozwala hamulce to nie zmienia klocków / szczęk, już nie pierwszy program taki).
Natomiast gratuluję pięknego samochodu właścicielowi!! To naprawdę perełka, a dzięki udziałowi w programie jest ładnie zrobiona wizualnie i mechanicznie. Mam nadzieję że będzie długo cieszył wzbudzając podziw i zachwyt, i dając dużo frajdy.