Autor Wątek: ---- aukcje i oferty allegro.pl tablica.pl ebay.pl otomoto.pl itp ----  (Przeczytany 2042243 razy)

Odp: ---- aukcje i oferty allegro.pl tablica.pl ebay.pl otomoto.pl itp ----
« Odpowiedź #10120 dnia: Kwiecień 05, 2025, 13:43:12 pm »

Offline mp79

• Autsajder
  • Sympatyk
    • truckło
Obserwuję lubliny to uczciwe stany w dobrej kasie 1-3 dni i sprzedane. Padła i ceny z kosmosu kiszą nawet rok.
Ja swojego z 75 tys.km jeszcze nie wystawiałem, ale skrzyniowy raczej Ciebie nie interesuje.

Pewnie złamie sie przy próbie ruszenia go z miejsca.
Holowało się takie zgniłki. Jeżeli jest za co podczepić, to spokojnie wytrzyma w całości.  W trucku piętą achillesową jest połączenie kabiny z ramą, ale nie spotkałem się ze zjawiskiem łamania w tym miejscu w wersji innej niż LB. Sama kabina natomiast zaskakująco dobrze potrafi trzymać geometrię, nawet gdy podłużnice zardzewiałe. Bo progi, jak łatwo się domyślić, i tak niespecjalnie mają tu jakiś wpływ na jej sztywność.

Odp: ---- aukcje i oferty allegro.pl tablica.pl ebay.pl otomoto.pl itp ----
« Odpowiedź #10121 dnia: Dzisiaj o 01:42:52 »

Offline Daniel#1984

• Democratic Republic Of Boland
  • Moderator
  • Kukle City
    • 1.6 Abimex 1996 LPG
To się chyba bardziej do humoru nadaje, ale według sprzedającego, to są "zardzewiałe" progi. Coś mi się wydaje, że cała reszta elementów nośnych jest tak samo "zardzewiała". Pewnie złamie sie przy próbie ruszenia go z miejsca.
https://www.olx.pl/d/oferta/sprzedam-poloneza-traka-uzywany-CID5-ID10p839.html?isPreviewActive=0&sliderIndex=3

Pewnie stał od zawsze w tym samym miejscu, na trawie. Będzie przegnity na wylot oczywiście :P
Z kolan wstajemy, łbem w sufit je...