Odświerzamy temacik . Jako że mi szwy pozdejmowali to wziąłem się za kredensa konkretniej przez co znowu kilka nocek zarwałem ale po kolei
Fiacior dostał z nowych Gratów
-Chłodnicę poldofiatową (musiałem przygiąć lekko szpilki mocowań chłodnicy , wyciąć Mocowanie gumy w kształcie litery U wypiłować większe dziury w mocowaniach pilnikiem dać większe podkładki żeby nie latało i mocno skręcić )
-Płaski wentylator z poldorovera zdjęty , wymyty i wsadzony w metalową obudowę od poldofiata która została na nowo pomalowana zostało do niego zrobić instalacje
-Pomalowaną osłonę akumulatora koło kolektora
-Wszystkie nowe opaski na wężach
-Nowy płyn chłodniczy
-Wywalone drut patenty z elektryki dziadka ,
-Nowa Antena (Bat) z PRLu
-Wywiercone dziury w prawych drzwiach i montaż lusterka
-Montaż lusterka w środku (Ktoś musiał zayebać jak wrastał ... )
-Uchylne przednie szybki trójkątne
-(Custom ramkę z metalu pod nowego rodzaju radia i z miejscem na obrotek po lewej stronie)
-Nowa instalacja do zasilania wakumetra

A teraz mam 3 pytania dwa do elektryki jedno do paliwa
Elektryka :
1. Czy do nowoczesnego Radia które mam zamiar zakupić jakieś pewnie z USB Auxem I CD wystarczy na instalacji prosto z aku Bezpiecznik 7,5 A (brązowy)
2. Z puszki elektrycznej wypiął mi się przewód (Dokładniej to 2 ale w 1 konektorek złączone) Zielony z czarnym paskiem . Wie ktoś do czego go podłączyć z tylu ? Mam Puszkę na 12 bezpieczników a nie mogę nigdzie znaleźć rozpiski z kolorami .
2 . Mam problem z pływakiem w baku . Rozwaliła mi się siateczka ta która robi za filtr paliwa z baku wie ktoś gdzie to można kupić albo z czego zrobić ? W Motoryzacyjnych w Krakowie na pytanie o taką rzecz robią wielkie oczy :E