bezposrednio to bezposrednio, bez uwzglednienia czasu, bo nikt nie zalozy schniecia warstwy 30dni,
po calkowitym wyschnieciu to mozesz akryl klasc na chlorokauczuk, bo nie beda reagowaly miedzy soba,
co zreszta mam zamiar uskutecznic w swoim aucie
Sam potwierdziłeś to co napisałem wyżej.
Podkłady reaktywne to środki dwuskladnikowe.
nie potwierdzilem, nigdzie nie widze stwierdzenia, ze reaktywny musi byc dwuskladnikowy,
podaj przyklad takiego podkladu reaktywnego
Są podkłady reaktywne, epoksydowe, akrylowe
Tych dwóch pierwszych nie należy stosować jeden na drugi.
ale sa tez mieszanki, ktore nie maja takich ograniczen
Środki o których piszesz to Preparaty typu r-stop, nie są przypisane do żadnej linii produktów lakierniczych. Nie są również podkładami, stosujemy je miejscowo ma rdzę, nie pokrywamy większej powierzchni.
NIE , Polrust jest podkladem akrylowym reaktywnym, ktorym mozesz pokryc cala powierzchnie - tak jest napisane na puszce,
R-stop dopiero mam zamiar zaczac uzywac, ale wszystko wskazuje na to, ze jest podkladem epoxydowym reaktywnym
https://jaktozrobilemwgarazu.pl/brunox-epoxy-czy-app-r-stop-test-skutecznosci/zreszta co to za magiczny podklad reaktywny, ktorym pokryc nalezy cala powierzchnie czysta - co bedzie reaktywowal na powierzchni pozbawionej rdzy ?
przeciez to jest kwestia tylko i wylacznie wygody w stosowaniu, bo podklady nakladane natryskowo za jednym razem to znacznie mniej czasu niz poczatkowa zabawa pedzelkiem, czas na wyschniecie i dopiero natrysk epoxydu lub akrylu,
szybciej jednak nie znaczy lepiej, a jedynie taniej