0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Nie wiem czy ten silnik wogole nie jest kiepski , pomijam juz fakt klepania ale on idzie max 130km/h Po zrobieniu calej góry wiec chyba lepiej nowy motor wstawic bo zrobie zowu gore za 1500zl a mol i tak bedzie.
A co jak zmiene na utwardzony plazmowo to poleci 160?
Cytat: stefanoxxx w Grudzień 22, 2017, 23:03:31 pmA co jak zmiene na utwardzony plazmowo to poleci 160?To poleci na złom.Obecnie na rynku nie ma ani dobrego wałka ani szklanekMój silnik się zatarł przez wałek Dueta i szklankim Kolbenshmith .Nikt ci wałka nie zaazotuje, bo nikt nie wie, jak był utwardzany wcześniej oraz nie wie z czego wałek jest zrobiony. A jak ktoś to zrobił i wałek mu się nie powyginał to proszę o dowody i adres do firmy która to zrobiła ...Wtedy ja tam wysyłam wał korbowy za gruby hajs.
Nikt ci wałka nie zaazotuje, bo nikt nie wie, jak był utwardzany wcześniej oraz nie wie z czego wałek jest zrobiony. A jak ktoś to zrobił i wałek mu się nie powyginał to proszę o dowody i adres do firmy która to zrobiła ...
Trzeba położyć na pryzmach i zobaczyć czy go nie powyginało .
Kto się podejmuje utwardzenia wałka ? Rozmawiałem z 6 firmami i wszyscy stękali że nie ...