Pod koniec żywota sprzedawał się głównie Uno 900 i to te wersje były obite ceratą.
moj ojciec pracowal w serwis/diler fiata do roku 2000 i z racji tego bylem w miare na bieżąco z autami w salonie fiata,
a o uno 0.9 to sie dowiedzialem raptem kilka lat temu, gdy takim jechalem - tak dobrze sie sprzedwaly, ze nie widzialem ich w cenniku,
okolo roku 2000 schodzily same 1.0f i to praktycznie w jednym kolorze czerwony metalik z malowanymi zderzakami i bialy niemetalik z czarnymi zderzakami chyba do flot,
kojarze,ze ktos zamowil jednego bialego z malowanymi zderzakami,
pamietam jeszcze wersje 1.4 w cenniku,ale chyba zadna sztuka sie nie sprzedala i nie ma co sie dziwic,bo doplata byla sroga
Punto to taki hit, że zniknął 3 lata przed Uno mimo bycia jego następcą.
dostalo nastepce wlasnie dlatego,ze to byl hit i byl bardzo waznym modelem,
a uno swojego nastepcy nie dostalo (cenowego) w takiej formie ,tylko obnizyli cene podstawowej sieny - co ciekawe nie sprzedawali u nas palio, ktore moglo by byc nastepca cenowym uno, ale pewnie zagrozilby sprzedazy punto
Polda ludzie wymieniali na Uno
nie znam ani jednego przypadku, by ktos zamienil PN na uno, bo gdy ktos wczesniej kupil PN to dlatego,ze chcial miec kawal fury w tej cenie, a nie popierdółkę - ktos kto chcial miec malucha na sterydach, od razu kupowal SC,tico lub uno, a nie kupowal PN, zeby go za chwile wymienic na tamte, bo zobaczyl, ze mu sie PN do garazu nie miesci
Wczoraj kupiłem felgi aluminowe R15 7J et38. 
wez nie rob OT
Próbowałem zrobić lekką polerkę pastą tempo.
Ta pasta jest lekkościerna chyba tylko z nazwy, użyłem futerka i wiertarki, a zetrzeć nie chciały się nawet moje odciski palców, nie mówiąc już o zmatowiałym lakierze.
a przeczytales instrukcje uzycia ?