z tym tankowaniem sporo osób z tych które najwięcej szczekały na rząd się sprzedała za te śmieszne karty rabatowe na Orlenie
Ja od dawna mam kartę biznes tank, przypisaną do określonego nr rejestracyjnego, i upoważnia mnie ona do rabatu 5 gr/l. Przynajmniej tak było ostatnim razem, gdy tankowałem na P.H. "Orlen" Daniel Obajtek, nieco ponad rok temu, zdaje się. Nawet nie pamiętam, czy to ten "biznesmen" już wówczas tym bajzlem zarządzał, ale mniejsza o to. Co chciałem napisać, nie potrzebuję dodatkowej motywacji pod postacią, jak słusznie określiłeś, śmiesznych kart rabatowych dla wyborców Partii Prezesa, zarówno tych dotychczasowych, jak i tych przyszłych, by tankować na stacjach P.H. "Orlen" Daniel Obajtek, gdzie jest zresztą drogo - ale o tym za chwilę...

Niestety, czasami człowiek jest w pewnym sensie przyparty do muru - przynajmniej ja nie będę jechał kawałek dalej specjalnie po to, żeby zatankować gdziekolwiek indziej, bo to bez sensu. Czasami wolę dać zarobić tym zdziercom, bo przede wszystkim chcę ułatwić sobie, a nie utrudnić jakimś Obajtkom, czy innym kaczym majtkom... Jak jadę z Zaścianek do Supraśla i po drodze kończy mi się gaz, no to niestety, choć niechętnie, zatankuję na Orlenie w Supraślu, bo tak jest po prostu najwygodniej.
Dzisiaj w Supraślu nie byłem, ale za to byłem na wylocie na Zabłudów, gdzie również jest stacja P.H. "Orlen" Daniel Obajtek... Oczywiście, nie zajeżdżałem tam, ale udało mi się podpatrzeć ceny na pylonie:
95: 6,99
ON: 8,07
LPG: 3,25
Mają tam również 98 oraz jeszcze coś, ale nie chciało mi się wkuwać cen. Te, które zauważyłem, wystarczająco mnie odstraszyły