... zauwazyliscie ze wiekszosc tych "neętych panów" to mistrzowie prostej ? Jak maja 4 puste pasy i 10km prostej rownej suchej i dobrze oswietlonej drogi to jada po 130-14km/h a jak tylko cos zakloci ich spokoj to zwalniaja do 90-100km/h ?
moze po prostu nie chca sie zabic i jak jest cos nie pewnego to wola zwolnic 

Ja bardzo często tak się zachowuję i jak kogo? swoim poldofordem wydymam to potem odpuszczam żeby nie ryzykować i ludziom sie wydaje że mi co? zdechło albo kij wie co :roll:
a moze mysla ,ze jakis pajac chce ich wkurzyc :?:
sorry stary ,ale jak nie masz zamiaru jechac szybciej to sie nie wpier.... przed maske
jakby nie patrzec to czlowiek jadacy ponad 100km chce miec spokoj czy jedzie 100km/h czy 120km/h czy nawet 140km/h
juz mnie kiedys dwoch pajacow omega 2.6 wkurzalo - droga super gladka ,a oni jada 80km/h - mysle sobie spoko ,gazu nie maja ,ich sprawa ze sie wloka
zaczynam ich wyprzedzac o im sie nagle zachcialo szybciej
pozniej znowu 80 ,to dali sie wyprzedzic i jade sobie spokojnie 120km/h jakis dluzszy czas i nagle w lusterku widze zblizajaca sie omege ,wyprzedzili mnie i pojechali ze 160km/h
nie mija 5min i ich doganiam (jadac 120) ,a oni znowu 80
musieli sie chyba dowartosciowac ,ale dla to nie nowina ,ze omega 2.6 pojedzie duzo szybciej niz polonez 1.6
tylko dlaczego akurat dla mnie chcieli przeszkadzac to zagadka