KGB, czemu nie masz zadbanego układu seryjnego z jakimiś dobrymi klockami? bo jest do dupy! dlatego przerabiamy i zmieniamy na lepsze, ale Ty jak zwykle musisz być w poprzek i pieprzysz jakieś farmazony o lepszości... . daj pokój. miałem w seryjnym układzie klocki TRV i nie odczułem żadnej poprawy.
w DFie mialem i sobie chwalilem Bendixa ,
w Zielonym Potworze tez Bendix spisywal sie dobrze - jak mu sie tarcze poscieraly to juz troche gorzej ,ale w stosunku do osiagow to narzekac nie moglem,
ale odpowiadajac na pytanie dlaczego nie uzywam juz Bendixa ? no co ,DFa juz dawno nie mam ,a Zielony juz tez zakonczyl swoj zywot ,
ale wiesz co bym zrobil ,gdybym mial Bendixa w Polonezie ? zalozylbym z przodu wieksze tarcze oraz pozbyl sie korektora i tyle przerobek ,
zreszta staram sie laczyc plusy (dodatnie jakby powiedzial Zoltan) obu ukladow i dlatego z przodu mam pompe Lucasa (bo taka byla seryjnie) ,z przodu zaciski Lucasa (bo byly seryjnie i przez to latwiej bylo przerobic) za duzych tarczach ,z tylu mam Bendixa na wierconych tarczach Mikody,
no i mam jeszcze korektor Lucasa seryjny ,ale jego dni sa policzone (a przynajmniej jego seryjnosc)
P.S.
TRW ma rozrzut produkcyjny jak chinskie przewody do laptopow