Chociaż jak na Twoje możliwości i wiedzę to radzę wyremontować silnik z malucha, zasada taka sama- kupujesz czesci i składasz.
witamy nastepnego trolka-lolka na forum, ktory w dupie byl, gowno widzial, ale na wszelki wypadek polizal, zeby sie upewnic w smaku
No tak, brak argumentów i merytoryki to chociaż jakaś osobista wycieczka Dobrze, że Twój post wniósł jakis powiew "świeżości" do tematu.
bezczelny hipokryto, moj post byl odpowiedzia na twoj merytoryczny przepelniony argumentami post - to ze nie potrafisz go cytowac z poprzednimi to nic nie szkodzi,bo dodalem cale drzewko,
problem jest taki,ze nie potrafisz ich czytac w calosci, albo liczysz na to,ze inni sie nie polapia, a wiec musialem je dodac
Gdzie moge sie ustawic w kolejce ? Za takie pieniądze to oddam hurtowo silniki ze wszystkich moich aut po kolei.
Również poproszę na namiar na tego szlifierza. Chyba ze 300-400 za każda tuleje z osobna. Wtedy poczekam w kolejce na warsztat koło mnie
nie ma glupisz, powiem wam, apozniej sam nie bedzie wiedzial
a tak serio, to po co mam dawac namiary, skoro i tak nie skorzystacie - bo bedzie np. za daleko,
albo gorzej, bo skoro 100pln/szt rozieracenia i honowania cylindra to dla was taka promocja, to jeszcze któremuś cos odwali i faktycznie zwali sie piecioma blokami, zapcha kolejke, naopowiada ślusarzowi jak to w Polsce drogo, ślusarzowi palma odbije i zechce byc swiatowy to podniesie ceny skoro hurtowo do niego bloki zwoza z calej Polski,
szkoda ryzykowac, zwlaszcza dla kogos kto mnie obraża