No a ja od zegarka chciałem zacząć ... bo myślałem że będzie najłatwiej :D ... To w takim tazie zacznę od prędkościomierza ... Tam wcześniej było napisane że "został powiększony otwór na wskazówkę" w tym plastiku pod tarczą ... ale w jakim celu zostało to zrobione ... i ktoś jeszcze napisał że "poldorover ma inaczej skalibrowany obrotomierz" ... czy to znaczy że jak go niechcący popsuje to będę musiał kupić inne zegary ale też od poldorovera bo od zwykłego nie będą pasować

...
Mam nadzieję że wszystko będzie ok ... w następny weekend biorę się do dzieła ... postaram się jakoś delikatnie to rozebrać ...
Chciałbym się jeszcze dowiedzieć czy ciężko jest odczepić zegary (wyjąć to z samochodu i zabrać do domu) ...
I czy jak będę to rozbierać to tam w środku pod tarczami są jakieś elementy które po zdjęciu wskazówek i tarcz mogą się rozsypać ... jakieś zębatki czy coś ... których później nie złożę ...
[ Dodano: 22 Kwi 2009 22:08 ]w poldoroverze jest jeden wskaźnik mniej (nie ma oleju) więc jest jedna rzecz mniej którą będę mógł niechcący popsuć :D