KGB ostatnio tak sypiesz kawałami jak z rękawa, może znasz jakiś o ośmiorniczkach, taśmach, bursztynach i złocie?
moze znalem,ale to juz dawno bylo i zdeaktualizowalo sie po wyborach, wiec nie jest modne, czyli nie jest juz tak smieszne
Się po prostu pytam czy KGB nie ma kawałów tak, żeby wszystkie frakcje polityczne obdarował po równo
odpowiedzialnosc spada na tych,ktorzy sa przy wladzy, wiec co w tym dziwnego, ze opozycja nie moze zrobic nic smiesznego oprocz obrony dobrego imienia Wałęsy
w momencie, gdy Posady Swoim Ludziom zastapily Posady i Stanowiska zmienil sie tez glowny obiekt szyderstw,
a nowa ekipa jest bardzo smieszna,bo jest bardzo straszna - a wszystko co jest naprawdę straszne, jest naprawde smieszne (slowa pietrzaka,gdy byl jeszcze smieszny, a nie żałosny)
W tematyce poprzedniej ekipy rządzącej:
no i bez sensu, bo dlugi wywod o tym co niby pinokio powiedzial,ale faktycznie tego nie powiedzial,
czyli wsadzasz w usta slonca peru slowa,ktorych nie wypowiedzial, zeby je zanegowac - czyli stwierdzic,ze klamie,
a cala ta dziwna konstrukcja jest tylko po to,zeby wplatac w to TVN,
wy,ludzie "innego" sortu uwazacie, ze TVN jest przeciwko pis, ze/czyli wspiera po - nie macie pojecia w co gra TVN,
gdyby TVN nie nawidzilo pisuarow ,to co by robila perwersyjna pani domu Rozenek w TVN, skoro jej ojcem jest pisuar ?
dlaczego w zadnej telewizji nie zajaknieto sie o sprawie FiM ,przeciez to jasno pokazuje, jakimi metodami dziala pis -ergo obnaza ich bezprawie i to w mocny sposob,
oczywistym jest, ze nie bedzie o tym w TVPis ,nie bedzie w Polsacie ,ale nie ma w TVN ? przeciez oni sa przeciwko pis
To są te swędzące kukle,o których stonóg opowiadał po wygranej pisu 
a moze jasniej, o co chodzi,
nie mam czasu ogladac kazdego idioty w internecie - po to jest forum, zeby strescic/przyblizyc okreslone sprawy,
z tego co widzialem ze stonoga,to moze chodzic o wszystko i nic, wszak ten imbecyl nie wlada polskim jezykiem nalezycie
A KGB, to już całkiem odleciał.Może był na nagrywaniu odcinka Tomka L. gdzie publiczność ochoczo śpiewała naszemu Donaldowi "sto lat"?
ja tu widze niezly odlot narkotyczny,bo zdanie jest bez sensu najbardziej z calej wypowiedzi,
jest oderwane od calosci, mialo na celu obrazenie mnie ,czy co ?
zapewne sa tacy,ktorzy spiewaja sto lat Donaldowi i tacy co Kaczorowi - nie naleze ani do jednych, ani tym bardziej do drugich,
wiec wszystkie insynuacje mozesz sobie wsadzis spowrotem tam, skad je wyciagnales
Nie głosowałem na żadnego darmozjada, bo w ogóle nie byłem.
czyli nie potrafisz wybrac lepszego produktu z ogółu slabej jakosci - panie nadpremierze ,jaka zyc ?
nawet ci wspolczuje, bo nie potrafisz w takim razie wybrac papieru toaletowego ze sklepowej polki - wiadomo przeciez, ze kazdy z nich jest do dupy ,ale alternatywa pozostaje tylko islam