wiec chyba ciut przeplaciles ;P
szukalem kilka dni na allegro dobrej oferty, byly ok, ale te piloty, tak mi sie nie podobaly ze szok... wiec z jednej strony dalem troche wiecej za ladnego pilota :D Ale przeciez to moja sprawa, nie musze sie tlumaczyc
A co do montazu, powiem Wam tak, nic nie bylo bardziej prostrze :D haha az sie zdziwilem, po wyjeciu tylnych zamkow, okazala sie moim oczom czarna jednolita rzecz, nawet zastanawialem sie co to jest (tyle bylo brudu)... benzyna, pedzelek, szmatka i jazda, po paru minutach zamek jak nowy. zrobilem tak z kazdym, nasmarowałem porzadnie (nie zalowalem smaru), ten mechanizm pod ryglem tez wyczyscilem i nasmarowalem oraz wyjalem ta sprezynke, i powiem tym ktorzy beda teraz motnowac centralny, NIE OBAWIAJCIE SIE NICZEGO! te historyjki z tym ze tyl bedzie sie nie zamykal albo nie otwieral to bajki. Wiem juz to ze swojego doswiadczenia.
tak prawde mowiac, tylny zamek chodzi lzej niz przedni :D nie mozliwe? a jednak...
podziekowania serdecznie dla
Stingereka A co do zestawu CARPTOTECT, no kable sa chyba do malucha... prawie wszystkie trzeba przedluzac, no ale to nie problem
to samo z intruskcja, niech ja ch** strzeli! same bzdury, miernik i jazda...