robiles cos z miska olejowa ,zeby silnik wszedl na belke ,czy pasowal seryjnie ?
generalnie to trzeba przeniesc tylko stabilizator i mam juz koncepcje gdzie. (od rovera tez nie pasuje
) . tak to mozna powiedziec ze miska pasi, ale moglo by nie byc mocowan drazkow reakcyjnych (tych w przednim dolnym pasie), bo przy wkladaniu silnika troche trzeba kombinowac bo miska jest szeroka na dole i wadzi wlasnie o mocowanie drazkow.
Van, no raczej bedzie tak nisko. jak juz pisalem samochod bedzie raczej tylko do prostych (choc czasem bedzie trzeba wyjechac na ulice :twisted: :twisted: :twisted: - trzeb a bedzie wtedy uwazac). nie za bardzo chce przerabiac miske, bo to brzydko wyglada miska taka spawana, a u mnie oprocz szybkosci ma tez byc wyglad
. od vectry v6 nie pasi, bo jest inaczej wyprofilowana i wtedy trzeba by zlikwidowac belke zawieszenia
wiadomo, wszystko mozna zrobic, mozna zrobic zeby miska byla wyzej (ciac, spawac, sztukowac, spawac itp) , ale nie wszystko da sie zrobic ladnie i zeby wygladalo na w miare fabrycznie. najbardziej mnie kusi sucha miska, ale nie bardzo jest gdzie pompe oleju upchnac /powinna byc napedzana paskiem rozrzadu raczej / (z kompresorem bedzie juz problem).
na razie miska sie nie przejmuje, tak czy siak.