i wlasnie bylem w garazu z suszarka :D:D:D drzwi sie otwarly(tylko kierowcy ale otwarly) ale zamknac sie juz nie chcialy;P piec minut z suszareczka w rekach i dziala jak trza:P
Zdrowa seria na gaźniku :D nie no poważnie Caro Plus GTi
Cytat: DaMaGe#1954 w Luty 21, 2011, 19:48:53 pmi wlasnie bylem w garazu z suszarka :D:D:D drzwi sie otwarly(tylko kierowcy ale otwarly) ale zamknac sie juz nie chcialy;P piec minut z suszareczka w rekach i dziala jak trza:Pja tak miałem po umyciu samochód stał na dworze i później wsiadłem z kobieta swoja i jej drzwi nie chciały się zamknąć i trzymała je ręką przez 5km zajechałem do domu a ona cały czas trzymała nie puszczała ani na chwile wstawiłem auto z nią w środku do garażu wysiadła odruchowo chlapnęła drzwiami i się zamknęły same ale była zła wtedy :D
ktoś musi klasę pokazywać :D
Cytat: RSilak w Luty 21, 2011, 20:05:06 pmCytat: DaMaGe#1954 w Luty 21, 2011, 19:48:53 pmi wlasnie bylem w garazu z suszarka :D:D:D drzwi sie otwarly(tylko kierowcy ale otwarly) ale zamknac sie juz nie chcialy;P piec minut z suszareczka w rekach i dziala jak trza:Pja tak miałem po umyciu samochód stał na dworze i później wsiadłem z kobieta swoja i jej drzwi nie chciały się zamknąć i trzymała je ręką przez 5km zajechałem do domu a ona cały czas trzymała nie puszczała ani na chwile wstawiłem auto z nią w środku do garażu wysiadła odruchowo chlapnęła drzwiami i się zamknęły same ale była zła wtedy :Dbo jak jechales to 'rozruszalo' zamek w srodku:) a jak miales ogrzewanie wlaczone to tymbardziej kiedys sam bylem zmuszony jechac z otwierajacymi sie drzwami pasazera...ale patent na przyszlosc juz mam - zapiac pas o podlokietnik:P bedzie sie lekko trzaskac ale dac rade da:) albo auta zima nie myc:P
bo jak jechales to 'rozruszalo' zamek w srodku:) a jak miales ogrzewanie wlaczone to tymbardziej Język kiedys sam bylem zmuszony jechac z otwierajacymi sie drzwami pasazera...ale patent na przyszlosc juz mam - zapiac pas o podlokietnik:P bedzie sie lekko trzaskac ale dac rade da:) albo auta zima nie myc:P
Szlaufy się częściej oglądały ,niż za tatusiowymi autkami :D
Cytat: Despero on Dzisiaj o 11:53:18Byłem u gazowników, jak to zwykle bywa zlekceważyli mnie i zamiast dziś, montaż dopiero we wtorek za tydzień, mimo, że pisali że mogę wpadać na montaż kiedy chcę. Trochę wyczułem w ich zachowaniu i tekstach standardową ironię w stosunku do Poloneza, choć wprost nic nie powiedzą cwaniaki. No ale cóż, są najlepsi w Koszalinie więc udam że nic nie widzę i nic nie słyszę, przeboleję te docinki.Łaski Ci nie robią płacisz za to.
"J: Do 100 i ja odpuszczamG: Ja nie patrze na zegary "