Ja dzisiaj nic nie zrobiłem,ale byłem na jednym złomie i wziąłem ZA DARMO parę gratów m.in. dwa komplety boczków drzwiowych plusa,komplet podłokietników z plusa,dwie konsole środkowe i jeden ten element gdzie są przełączniki i zegarek.Były w nim wszystkie przełączniki i dodatkowo dwa orginalne od szybek elektrycznych

Do tego całą deskę rozdzielczą,bo moja jest popękana,a tamta cała,parę przekaźników i żaróweczek do podświetlenia zegarów i jeszcze kompletne sterowanie nagrzewnicą wraz z "magicznym" guziczkiem AC.Byłem niepocieszony,kiedy się dowiedziałem,że był plus z klimą,a do tej pory już nie ma po nim śladu.Oni wszystko rozbierają i do kontenera,parę rzeczy tylko zostawiają.Nie pytałem czy się coś ostało z tej klimy,bo pewnie i tak by połowy potrzebnych elementów brakowało.Szukałem jeszcze kostek od tych przełączników,ale mi się nie chciało grzebać w instalacjach.Leży tam cała kupa kabli z przeznaczeniem na miedź

Te wszystkie plastiki leżą na takiej zajebistej kupie i gościu by był bardzo szczęśliwy,gdyby mu to ktoś zabrał,bo musi "utylizować" Tym razem wziąłem numer do niego,co powinienem uczynić już dawno i może miałbym teraz kompletną klimę w ludzkich pieniądzach,bo gościu nawet fajny.

Elektryczne szybki z plusa też się chyba poszły je**ć

zostały tylko zaślepki w boczkach