Miałem okazję wziąć niedawno caro w plusie z gazem za 600zł (ciekawszy i praktyczniejszy, bo nie atu), ale odpuściłem, bo jednak mam w planach remont silnika, a takie okazje zawsze się trafiają nie wtedy, kiedy potrzeba, tylko znienacka

. Był też niedawno wąszczak na forum za bodajże 650. Trochę źle się wyraziłem, bo faktycznie w cenie 500zł ciężko coś znaleźć, ale w widełkach cenowych +150-200 zł już można kupić inny dupowóz.
Problem jednak w tym, że auta w tym przedziale cenowym (w tym atu plus, o którym jest dyskusja) wymagają
na już zainwestowania w nie przynajmniej dwukrotności ceny zakupu, lub trzykrotności (liczę OC na cały rok 500-700zł, przegląd 160 + natychmiastowe, potrzebne naprawy, koszt dojazdu), a mając w portfelu te 1300-1500zł już mamy lepszy wybór, więc sens kupna takiego auta jest koniec końców średnio opłacalny.
Ale jak chcesz koniecznie znaleźć jakiegoś plusa w tej cenie, bez opłat i z konieczną wyprawą na Śląsk, to mogę pamiętać i podsyłać ci privy z ofertami, spokojnie, coś się znajdzie

.
Zresztą o czym my tu dyskutujemy? Taka okazja, że nikomu się nie chciało tyłka ruszyć i nawet nikt nie pojechał go obejrzeć, ani nie poprosił o dodatkowe zdjęcia.