Autor Wątek: -= LINKowisko =-  (Przeczytany 2468111 razy)

Odp: -= LINKowisko =-
« Odpowiedź #9300 dnia: Wczoraj o 09:33:50 »

Offline Morfina

• Sympatyk
    • Caro V6
Ostatnio padły mi krzyżaki wału napędowego w daily 4x4,są jakieś prasowane i zrobienie tego z wyważeniem 800-1100 zł w zakładach zajmujących się wałami.Tymczasem w hurtowni ogarnęli mi cały nowy wał z nty za 670 zł który siadł bez żadnej rzeźby i nic nie wibruje nawet przy 170km/h więc z czym do ludzi .Europa z cenami sama się zaora  <spoko>
Ślusarz, złodziej, łowca krasnali

« Odpowiedź #9301 dnia: Wczoraj o 11:12:02 »

Offline diodalodz

• Sympatyk
ZUS + dochodowy+ prąd i gaz + podatek od nieruchomości + BDO + RODO i wszelkie możliwe przeglądy budynków, sprzętu i instalacji ...
Wiadomo, że musimy zginąć.

« Odpowiedź #9302 dnia: Wczoraj o 11:35:09 »

Offline banned

• Sympatyk
Nawet gdyby tego nie było, i tak nie mamy szans.

Chiny; brak oczyszczalni ścieków, nielimitowane godziny pracy, dużo niższe pensje, brak emerytur, w porównaniu z Europą brak opieki zdrowotnej.

Jedyna opcja żeby przetrwać, to całkowicie odciąć się od tych śmietników i przejść na obieg zamknięty w gospodarce Europejskiej. Zamknięty w sensie całkowity zakaz importu z tych tanich krajów które własne zasoby i ludzi traktują jak śmieci, żeby ludzie nie mogli srać do własnego gniazda.
« Ostatnia zmiana: Wczoraj o 12:00:45 wysłana przez banned »
Osiągi samochodów FSO fabrycznie mierzone z 5 osobami i 50kg bagażu na pokładzie.
Kupię części nadwozia Polonez Plus kolor 44E

« Odpowiedź #9303 dnia: Wczoraj o 16:17:21 »

Offline diodalodz

• Sympatyk
Ja jednak bym przestał rozwalać kasę i robić długów.
Skasował socjal i obniżył podatki. Wiadomo, że nie da się tego zrobić gwałtownie, tylko małymi krokami. Zgłaszałem zmiany do "komisji Rafała Brzoski" ale nawet nikt się nie odezwał. Więc pewnie PO olało tematy. A mojej branży jest tysiące sprzecznych i niepotrzebnych regulacji.

« Odpowiedź #9304 dnia: Wczoraj o 22:28:10 »

Offline banned

• Sympatyk
Ależ ja się zgadzam!

Tylko że bez totalnej blokady importu, zawsze będziesz miał takiego Janusza jak Morfina powyżej, który sra do własnego gniazda, bo kupił taniej, i myśli że jest cwany bo raz na 10 lat zaoszczędził kilkaset zł.
A tego, że przez takie podejście będzie sam miał mniej klientów na swoje usługi, już pewnie nie ogarnia.
Osiągi samochodów FSO fabrycznie mierzone z 5 osobami i 50kg bagażu na pokładzie.
Kupię części nadwozia Polonez Plus kolor 44E