poprowadz przewody wewnatrz - co ci strzelilo do glowy ,zeby pod podwoziem puszczac
Bez obaw, ledwo co wyjdzie, a zaraz wejdzie. Nie mam jak poprowadzic przewodów pod kanapą... Postanowiłem więc wyjść w bagażniku, a wrócić zaraz pod siedliskiem kanapy, po obu stronach tunelu. Przewody będą biegły po obu stronach tunelu, w środku kabiny - Nie będzie ich widać bo w końcu i tak wykładzina w tym miejscu wisi w powietrzu.
A jak odpalisz nawiew, to nie smierdzi troche paliwem, gazem, itp?
Śmierdziało mi paliwem, gdy miałem otwarte okno (robiło się podciśnienie i ssało powietrze z bagażnika), ale rozwiązałem ten problem porzez zatkanie wszystkich otworów w przestrzeni bagażnika łatkami z folii aluminiowej (tej grubszej), a gazem nie śmierdzi, bo niby skąd
Pod autem moze da sie owinac węże taką gąbczastą rurką, jaką się zakłada na rury z ciepłą wodą w łazienkach itp.
Genialne! O czymś takim nie pomyślałem, taką gąbkę można dostać za grosze w każdej hurtowni budowlanej.
piciek_ coś mniej więcej takiego jak nakładki na te ranty chodzi mi po głowie, bardziej myślałem o takim czymś jak w starszych polonezach, gdzie jest taka gumowa uszczelka z elastyczną gumą w środku, ale jednak nakładki na rant, to dobry pomysł, patrząc na ceny chyba je zastosuje.