przyjacielu wszystko jest kwestią kasy, mam plan założyć, coś mocniejszego tylko niech mi powie ktoś od czego?? 132 teoretycznie mocniejsza. Na potrzeby dopracowania myśle, że taka starczy.W planach most od volvo.
Co do skrzyni to ja myślałem o kombinacji dzwon rover+ skrzynia biegów N9, ale doszedłem do wniosku że jakbym się pokusił na taką rzeźbę, to wolałbym przeszczepić całą inną skrzynię z silnikiem od niej
wierz mi, z perspektywy kogoś kto kilka lat jest na forum, męczące jest ciągłe czytanie o tym samym.
Niemniej jednak nie słyszałem żeby ktoś inny pokusił się o kolejny egzemplarz takiej skrzyni.
Cytat: Bocian_s#313 w Wczoraj o 22:51:41 Niemniej jednak nie słyszałem żeby ktoś inny pokusił się o kolejny egzemplarz takiej skrzyni.Nie słyszałeś bo kazali robić a nie gadać
To z tego wniosek że jeszcze nie zrobili bo o takich rzeczach to się pisze jak się już zrobi
A co trzeba wyrwać z dawcy (jakie elementy) żeby nie trzeba było immo ściągać?
teraz beda swapy na VVC szły hurtowo, jak kiedyś z ohv na rovera 1.4
Tylko skąd weźmie się tyle skrzyń biegów i mostów żeby je wymieniać co trochę.
a skrzyni z omegi nie szło by zaadoptować ,myślę że jest ich więcej niż tych N9 jak myślicie?
Cytat: manieko58 w Styczeń 14, 2012, 12:11:54 pma skrzyni z omegi nie szło by zaadoptować ,myślę że jest ich więcej niż tych N9 jak myślicie?pewnie dało by rade, jest tania i na te "prze potworne" 145 koni spoko da rade