Autor Wątek: ---- aukcje i oferty allegro.pl tablica.pl ebay.pl otomoto.pl itp ----  (Przeczytany 3877242 razy)

Odp: ---- aukcje i oferty allegro.pl tablica.pl ebay.pl otomoto.pl itp ----
« Odpowiedź #10160 dnia: Dzisiaj o 10:39:12 »

Offline Tomasz#1969

• Moderator
    • Caro '96 & N126e '83 & 960'95 & E430'98 & ML500'05 & Lancia Y'99 1.2 16V
będzie dłuższy post.
O radiach do klasyka.

ostanio na facebbok wpadła mi w oko reklama nowej serii pionnerów https://pioneer-car.eu/pl/pl/sxt-c10ps

Nowoczesna funkcjonalność, łączność BT, DAb itp
Pomyśłałem, bardzo fajna sprawa, ale jak sprawdziłem ceny to mina zrzedła.

Potem podobny produkt mi wyskoczył w reklamie aliekspress, dodatkowo była jakaś dodatkowa zniżka i kupon - wyszło z wysyłka jakies 140PLN wiec sie skusiłem

link

Niedawno rpzyszło i wrzuciłem je z ciekawości do peugota który i tak miał iśc na złom i radio miał już wyszabrowane, ale głosniki miał niezłe więc moza było sprawdzić.
I o ile dotykanie przycisków nie jest przeżyciem premium to sama funcjonalności, i brzmienie jest spoko.

Wizualnie bez dotykania daje 4/5, chyba że zmienisz podświetlenie na inne na pomarańczowe to 3/5 bo inne kolory są bardzo intensywne.
Funkcjonalnie daje 5/5 wszystko jest intuicyjne i działa, ale jeszcze nie sprawdziłem jak rozmowy przez BT, jak znam zycie tot anie radia mają z tym problem wiec pewnie punkt odpadnie albo dwa.
ma szerokie możliwosci korektora, 6kanałów wyjścia RCA, 
Takze jakby ktos się zastanawiał to polecam, w tej cenie dostaniesz uzywany markowy radioodtwarzacz z przełomu wieków.

PS. pożałowałem do dostawke do DAB bo kosztowało prawie durgie tyle ale jak będzie jakas dobra promocja to dokupie sobie :P
« Ostatnia zmiana: Dzisiaj o 10:42:11 wysłana przez Tomasz#1969 »
OHV roxx

Cytat: turbonez
Forum nie jest od bicia konia tylko od konstruktywnych komentarzy .